Ponturi fotbal – Ceara – Internacional – Serie A – 11.11.2018

Ponturi fotbal Internacional vs Botafogo

Duminica, 11 noiembrie, de la ora 2100, pe “Estadio Placido Aderaldo Castelo” se va disputa Ceara – Internacional, un joc din etapa cu unmarul 33 din Serie A.

Traind periculos pe final de sezon, Ceara se afla pe locul 15, cu 37 de puncte, avand cu trei lungimi peste prima echipa care se afla sub linia rosie si fiecare etapa mai putin reusita, o poate trimite la retrogradare si asta inseamna ca si-ar rata obiectivul pe care si l-a impus. Una dintre aceste partide s-a jucat in urma cu aproape o saptamana, cand nu a putut tine pasul cu Sport Recife si statutul de echipa vizitatoare si-a pus vizibil amprenta, pierzand cu 0-1, fara sa ameninte periculos poarta adversa. Revenirea acasa reprezinta clar un posibil rezultat pozitiv si spun asta pentru ca ne-a demonstrat cat de capabila poate sa fie cand joaca pe Estadio Placido Aderaldo Castelo”, avand o singura infrangere in ultimele 10 mecuri disputate acolo, reusind sa o tina in frau chiar si pe echipa care in prezent se afla pe primul loc.

De partea cealalta, Internacional Porto Alegre este intr-o crestere evidenta, pe langa faptul ca a stat bine in teren in etapa anterioara, cand a castigat cu 2-1 in fata lui Atletico Paranaense, a reusit sa atinge borna 4 in dreptul meciurilor fara esec. Pe de alta parte, fiecare meci pe care nu il castiga nu face decat sa-I faciliteze titlul lui Palmeiras, contracandidata sa in lupta pentru campionat. Internacional se afla pe locul al doilea, cu cinci puncte in spatele rivalei, insa, poate pierde si acest loc daca nu castiga si Flamengo isi duce cu brio misiunea din aceasta runda, deoarece se afla pe locul al treilea, la o singura lungime in spate.

Echilibrul a fost vizibil in meciurile directe din cele doua, atat in sezonul trecut cand s-au intalnit in liga secunda, cat si in partida tur, am vazut cel mult doua modificari de scor si de fiecare data cand o echipa s-a impus, a facut-o fara ca adversarul sa inscrie. N-as spune acest lucru si acum, pentru ca Ceara pare mult mai buna acasa, faptul ca a luat puncte in fata unor adversare potente, astept sa faca o figura frumoasa si acum, poate, sa obtina si punctul de care are nevoie. Pentru a se realiza toate aceste lucru, e nevoie de goluri si asa cum ne-au aratat, putem avea din nou cel putin doua modificari.