Ponturi fotbal Cehia vs Muntenegru – Calificari EURO 2020

Cehia vs Muntenegru reprezinta o partida din cadrul etapei a 4-a a calificarilor pentru EURO 2020. Duelul va avea loc Luni 10 Iunie, de la ora 21:45.

  • Cehia pare ca a trecut peste umilinta cu Anglia

Cehia

Gazdele incepusera dezastruos acest sezon, cu o umilinta in deplasarea din Anglia. Acestia au pierdut cu scorul de 5-0, intr-o partida in care practic nu au contat. Mai apoi, Cehia a disputat o partida amicala cu Brazilia, pierduta si ea, cu scorul de 1-3. La finalul saptamanii trecute insa, cehii au luat toate cele 3 puncte in duelul de pe teren propriu cu Bulgaria. Desi I. Isa a deschis scorul rapid pentru bulgari, P. Shick a adus victoria echipei, cu o dubla de senzatie. Cehia a reusit sa se impuna in ultimele 2 dueluri directe cu Muntenegru, din preliminariile pentru EURO 2012.

Echipa probabila: Vaclik – Novak, Suchy, Celustka, Kaderabek – Soucek, Pavelka – Jankto, Kral, Masopust – Schick

  • Muntenegru are evolutii modeste in aceste calificari

Muntenegru

Muntenegru a debutat in aceste preliminarii cu o remiza pe terenul Bulgariei, scor 1-1. Mai apoi, acestia au primit vizita liderului Anglia, echipa avand aceeasi soarta ca Cehia. Acestia au fost umiliti cu scorul de 1-5, la capatul unei dispute in care englezii mai puteau marca. Etapa precedenta, muntenegrenii au primit vizita ambitioasei Kosovo si au reusit sa scoata doar o remiza, scor 1-1. Muntenegru nu a mai castigat o partida oficiala din toamna anului trecut. Atunci, echipa o invingea pe Lituania in Nations League, 4-1 in deplasare.

Echipa probabila: Mijatovic – Tomasevic, Simic, Vujacic, Marusic – Kosovic, Scekic – Vesovic, Mugosa, Jankovic – Beqiraj

Cehia a reusit o victorie cu Bulgaria care cu siguranta a ridicat moralul jucatorilor. Cu un P. Schick in forma foarte buna, acestia sunt favoriti certi in aceasta seara. De partea cealalta, Muntenegru arata modest in aceste preliminarii, fiind “lanterna rosie” a grupei. Tinand cont si de avantajul terenului propriu, ma astept ca cehii sa domine duelul si sa obtina toate cele 3 puncte.

Ponturi fotbal Cehia vs Muntenegru

Cehia castiga, cota 1.62 la Unibet

sursa foto: fifa.com