Ponturi fotbal Ceske Budejovice vs Sparta Praga – Cehia

Luni 29.07.2019, de la ora 19:00, se va desfasura partida Ceske Budejovice vs Sparta Praga, din cadrul etapei a 3-a a primei ligi din Cehia.

Ceske Budejovice

  • Ceske Budejovice

Antrenorul gazdelor astazi are interdictie de a folosi 3 jucatori, care au venit imprumut chiar de la Sparta Praga. Este vorba de F. Havelka, J. Kulhanek si bosniacul Z. Mustedanagic. Ceske Budejovice a pierdut prima partida a noului sezon, la limita. Acestia au cedat cu Opava in fata propriilor suporteri, scor 0-1. Mai apoi, echipa a plecat cu toate cele 3 puncte de la Slovacko, in urma unui neverosimil 2-0. Golurile echipei au fost marcate de L. Provod si I. Taborsky, in minutele 18 respectiv 85. Gazdele nu au mai castigat o partida oficiala pe teren propriu, in fata celor de la Sparta Praga, din August 2010.

Echipa e macinata de absente

  • Sparta Praga

Antrenorul oaspetilor are infirmeria plina inaintea acestei deplasari si va avea mari batai de cap in alcatuirea primului 11. Cele mai importante absente ale celor de la Sparta sunt accidentatii T. Ben Haim II, N. Costa, B. Dockal, V. Drchal, M. Frydek si L. Julis. Acestora li se mai alatura si V. Kadlev, F. Panal, M. Pulkrab, A. Vindheim, cu diferite probleme de ordin medical. Cu o asemenea lista de indisponibilitati, nu ne mira debutul ezitant de sezon al oaspetilor. In prima randa, fosta echipa a lui Nicolae Stanciu si Chipciu, a pierdut pe teren propriu cu Slovacko, scor 0-2. Mai apoi, Sparta Praga a reusit totusi sa obtina primul succes al sezonului, dupa un 2-0 cu Jablonec.

Cu o asemenea lista de absenti, nu ma astept ca Sparta Praga sa faca un meci mare astazi. Ceske Budejovice poate fi o echipa incomoda, mai ales pe teren propriu. In ciuda statisticilor, ma astept ca gazdele sa opuna rezistenta serioasa si de ce nu, sa ia macar un punct. Recomandarea mea este pronosticul “sub 2.5 goluri”, fiind putin probabil sa vedem spectacol.

Ponturi fotbal Ceske Budejovice vs Sparta Praga

sub 2.5 goluri, cota 1.85 la Betano

sursa foto: sparta.cz