Ponturi fotbal Chapecoense vs Bahia – Brazilia Serie A

Ponturi fotbal Chapecoense vs Bahia

Ponturi fotbal Chapecoense vs Bahia este un joc din cadrul campionatului brazilian, din etapa a 12-a, ce se va disputa astazi, de la ora 17:00, pe “Arena Conda”.

◘ Chapecoense

Este o echipa aflata intr-un regres evident, de la tragicul accident aviatic nemaireusind sa impresioneze in campionatul intern. Aceasta este usor favorita in aceasta confruntare, principalul sau avantaj fiind tereunl propriu.

In actuala stagiune nu impresioneaza deloc, ba din contra, avand un parcurs slab. Se gaseste pe treapta a 18-a a clasamentului, cu doar opt puncte acumulate. In cele 11 etape de pana acum a reusit doua victorii si doua remize, pierzand de sapte ori. De-a lungul acestor infruntari a punctat de 11 ori, primind cu noua goluri mai multe.

In ultima etapa a dat piept cu Sao Paulo, in fata careia a pierdut rusinos. A fost invinsa cu 4-0 in deplasare, astfel ca a ajuns la o serie de cinci partide consecutive fara succes, patru dintre ele fiind infrangeri.

◘ Bahia

Este outsidera in aceasta confruntare, ceea ce nu surprinde pe nimeni. Este totusi o echipa mica, fara pretentii, care in aceasta disputa este dezavantajata si de faptul ca evolueaza in deplasare.

In momentul de fata se gaseste pe locul al 12-lea al clasamentului, fiind la sapte puncte de adversara sa. Pe parcursul celor 11 etape a izbutit patru victorii si trei remize, suferind patru infrangeri. Dispune de un golaveraj negativ, marcand 11 goluri, primind cu unul mai mult.

Ca si Chapecoense, Bahia trece printr-o perioada slaba, venind dupa sase meciuri fara victorie. In acestea a pierdut de trei ori, obtinand trei remize, in urma carora a marcat doar doua goluri.

Pronostic

Meciul este foarte echilibrat, castigatoarea fiind greu de anticipat, asa ca vom evita pariurile pe soliste. Desi cele doua dispun de ofensive destul de modeste, noi mizam pe varianta golurilor. Pornim pe la premisa ca se va inscrie la ambele porti, asa recomandam un pariu pe “peste 1,5 goluri”.

• Ponturi fotbal Chapecoense vs Bahia: peste 1,5 goluri -> cota 1.47

sursa foto: espn.com