Ponturi fotbal – Chiasso – Rapperswil – Challenge League – 25.09.2018

Avem etapa intermediara in Challenge League, a doua liga din Elvetia, iar marti, de la ora 21:00, avem Chiasso – Rapperswil, joc care se anunta spectaculos, avand in vedere parcursul celor doua echipe.

Nu a inceput intr-o maniera buna, dar usor a reusit sa-si revina si pana in prezent a strans sapte puncte, dar in ciuda acestui lucru se afla pe locul 9, penultimul pe care Challenge League il pune la bataie. Cu toate astea, in runda trecuta si-a irosit avantajul de un gol avut foarte mult timp si astfel, cei de la Kriens au inscris si ei un gol, 1-1 fiind si scorul final. Partea buna este ca nu a mai luat o caruta de goluri, defensiva fiind cel mai slab compartiment dintre toate echipele. Cu 16 goluri incasate, Chiasso a avut mari probleme jucand acasa, unde a pierdut trei din cele patru etape pe care le-a jucat.

Rapperswil nu dispune de cele mai bune resurse posibile pentru a ataca prima pozitie si singur ferm convins ca locul al treilea pe care acum se afla este unul conjunctural, avand 12 puncte. Evident, acest lucru se datoreaza meciurilor pe care le-a disputat acasa si cel mai bun exemplu a venit din prestatia avuta in precedenta etapa. A fost condusa cu 1-0 si 2-1, Hadzi marcand golul care a inchis tabela si disputa avuta contra lui Wil in deplasare, s-a incheiat 1-2 si este singura echipa care pana acum nu a incheiat la egalitate unul dintre aceste jocuri.

Daca tinem cont de golurile multe incasate de ele, sigur trebuie sa ne gandim si la goluri, dar nu stiu daca acestor or sa depaseaca media campionatului elvetian. Chiasso a luat multe goluri acasa, a si jucat patru partide, dar este o formatie care nu inscrie daca adversarul nu-i da sansa asta si probabil tinand cont de situatia in care ele se afla, astept goluri venite tarziu si scorul final sa nu depaseasca mai mult de trei modificari.