Ponturi fotbal Chicago Fire vs Columbus Crew – MLS

Ponturi fotbal Chicago Fire vs Columbus Crew - MLS

Ponturi fotbal Chicago Fire vs Columbus Crew: joi dimineata, de la ora 03:00, “SeatGeek Stadium” este locul unde Chicago Fire va juca cu Columbus Crew. Este un duel din cadrul Major League Soccer.

Sursa foto: usatoday.com

Chicago Fire

In etapa trecuta am crezut prea mult in capacitatea de gazda a celor de la Chicago Fire. I-am supraestimat si m-au rasplatit cu un esec suferit in fata celei mai slabe echipe din Est. 1-2 a fost atunci scorul, in disputa cu Cincinnati. Pe de alta parte, a fost a treia infrangere din ultimele patru meciuri, ceea ce, este usor de explicat ce se intampla.

Plusand putin, Chicago Fire a ajuns la zece meciuri oficiale consecutive, in care a luat cel putin un gol. In tot acest timp nu a intalnit doar echipe de prima mana, ci si cotate cu sanse mai mici. Una dintre ele a fost Saint Louis FC, echipa care a lasat-o pe Fire acasa, eliminand-o din Cupa Statelor Unite. Nu acela a fost ultimul duel, dar ramane o formatie imprevizila, ea ocupand locul 10 in Est, cu 22 de puncte.

  • Echipa probabila: Krondholm – Bronico, Kappelhof, Calvo, Corrales – McCarty – Katai, Herbers, Gaitan, Frankowski, Sapong

Columbus Crew

Columbus Crew pare moarta si ingropata de cateva luni bune, timp in care a fost carne de tun pentru toti adversarii. Cine a vrut si cine nu a vrut, a invins-o pe aceasta in ultimele noua saptamani. In tot acest timp au avut loc noua infruntari, opt dintre ele reprezentand infrangeri. O alta partida s-a incheiat la egalitate, 2-2, cu New York City, dar a jucat in rol de gazda. De asemenea, in ultimele cinci confruntari avute in Major League Soccer, a fost invinsa mereu.

Ultimul joc a aratat nivelul si mediocritatea unei echipe de la care asteptarile erau mult mai mari. A evoluat in deplasare, cu Orlando City, dar a cedat cu 0-1, luand gol la singura ocazie de poarta a adversarilor. In aceste conditi, ea ocupa penultimul loc in Est, cu 17 puncte. De altfel, diferenta dintre ea si ultimul loc este facuta de golaveraj, desi Crew este formatia cu cele mai putin goluri inscrise.

  • Echipa probabila: Bendik – Afful, Williams, Sauro, Francis – Trapp, Guzman, Artur – Argudo, Zardes, Santos

Asa cum foarte bine o arata cifrele, e de asteptat ca echipa vizitatoare sa cedeze toate punctele. Pe de alta parte, Chicago Fire pare sa fie echipa care le resusciteaza pe toate formatiile aflate in suferinta. Astfel, cu riscul de a risca putin, prefer sa recomand un pronostic cu o cota mai mica, dar cu sanse mai mari sa fie iverzit.

Ponturi fotbal Chicago Fire vs Columbus Crew: gazdele castiga oricare dintre reprize, cota 1.45 la Betano