Ponturi fotbal Chicago Fire vs New York City – MLS

Ponturi fotbal New York City vs Sporting Kansas City

Ponturi fotbal Chicago Fire vs New York City: sambata, 25 mai 2019, de la ora 22:30, pe “SeatGeek Stadium” are loc Chicago Fire vs New York City. Este un meci din Major League Soccer, prima liga de fotbal din America de Nord.

Sursa foto: mlssoccer.com

Chicago Fire depinde de jocurile de acasa

Major League Soccer este un campionat unde meciurile de acasa sunt cele care fac diferenta. Chicago Fire este una dintre echipele care joaca bine in aceasta postura. In cele sapte jocuri deja disputate pe “SeatGeek”, a fost invinsa o singura data, cu doua luni in urma, de Seattle Sounders (2-4). Intre timp s-au disputat mai multe partide, printre care si esecul suferit in etapa anterioara.

Dupa 1-4 cu San Jose Earthquakes, Chicago Fire a cazut pe locul 9 al Conferintei de Est, cu 16 puncte. Este o lungime intre ea si Toronto FC, ocupanta ultimului loc ce asigura prezenta in play-off. Intre ele sunt si doua meciuri mai multe pe care Chicago le-a jucat fata de o parte dintre adversarele sale.

  • Echipa probabila: Ousted – Kappelhof, Marcelo, Calvo, Corrales – McCarty, Bronico – Frankowski, Sapong, Matal – Nikolic

City este neinvinsa de aproape doua luni

Situatia celor de la New York City a inceput sa fie din ce in ce mai buna. Echipa unde este legitimat si Alexandru Mitrita, fostul jucator al CSU Craiova, vine dupa sapte meciuri pozitive consecutive. In etapa trecuta a reusit sa obtina un succes important, 2-0, pe terenul lui Los Angeles Galaxy. A fost cea de-a patra victorie din ultimele cinci runde, meciuri in care s-a impus fara sa primeasca gol.

Datorita formei bune din ultimele sapte saptamani, New York City se afla pe locul 6 in Conferinta de Est. Cu 18 puncte, este la trei lungimi in spatele echipei de pe locul al treilea, Montreal Impact. Totodata, City este si echipa cu cele mai putine meciuri disputate, are si cu trei meciuri mai putine fata de o parte dintre echipe.

  1. Echipa probabila: Johnson – Sannds, Chanot, Callens – Tinnerholm, Rocha, Ring, Matarrita – Tajouri-Shradi, Heber, Moralez

Chicago merge foarte bine acasa, in timp ce New York este pe val. Totusi, meciurile ambelor echipe nu au fost extrem de spectaculoase, media lor aducand 2.5 goluri. De altfel, City are a doua cea mai buna aparare, un aspect pe care trebuie sa-l luam in calcul in alegerea pariului castigator.

Ponturi fotbal Chicago Fire vs New York City: sub 3.5 goluri, cota 1.44 la Betano