Ponturi fotbal Chicago Fire vs Real Salt Lake – MLS

Ponturi fotbal Chicago Fire vs Real Salt Lake: duminica dimineata, de la ora 03:00, ora Romaniei, Chicago Fire primeste vizita celor de la Real Salt Lake. Partida are loc in Major League Soccer si se joaca pe “SeatGeek Stadium” din Bridgeview.

Chicago Fire

Favorita acestui duel, Chicago Fire primeste o cota de 1.52 pentru un eventual succes, conform agentiei de pariuri online Unibet. Cu toate acestea, poate sa fie si o cota mincinoasa, pentru ca echipa nu trece tocmai prin cele mai bune momente. In ultimele cinci meciuri oficiale nu a reusit sa castige, insa, in patru a avut rol de formatie vizitatoare.

Mai mult decat atat, in cel mai recent duel, jucat in cupa de data aceasta, a pierdut cu 1-2, in fata lui Saint Louis FC. Astfel spus, Major League Soccer ramane singurul obiectiv si nici acolo nu face cel mai bun sezon. Se afla pe locul 9, cu 18 puncte, la o singura lungime in spatele ultimei echipe care prinde play-off-ul. Partea buna este ca revine la Chicago, pe un teren unde a pierdut o singura data in cele opt infruntari.

Real Salt Lake

Nici Real Salt Lake nu este genul de echipa care sa iti arate ca e capabila sa produca o surpriza, in special jucand in deplasare. Ea vine acum dupa trei infrangeri consecutive, doua in Major League Soccer si unul in Cupa Statelor Unite. In toate aceste meciuri a luat noua goluri, ceea ce este putin ingrijorator pentru o echipa care obiecitiv sa prinda play-off-ul.

Echipa se afla pe locul 7 al Conferintei de Est, cu 19 puncte. Se scalda in ape tulburi si fiecare esec o poate costa enorm, dat fiind faptul ca este la egaliate cu SJ Earthquakes. De altfel, intre ea si echipa de pe ultimul loc din Conferinta sunt cinci lungimi si are si doua meciuri in plus fata de codasa Vest-ului.

Conform cifrelor, pare o cifra corecta la o prima impresie. Totusi, Chicago a pierdut un singur joc acasa din opt meciuri. In acelasi timp, Real Salt Lake este vulnerabila in deplasare. A pierdut sase din cele noua deplasari de pana acum. Pe de alta parte, ambele au defensive vulnerabile, s-a vazut asta si in Cupa Statelor Unite si in ultimele runde. Astfel, inclin sa optez mai mult pe un pariu cu goluri decat unul pe solist, unde este si mai riscant.

Ponturi fotbal Chicago Fire vs Real Salt Lake: peste 2.5 goluri, cota 1.60 la Unibet