Ponturi fotbal – Chievo – Torino – Serie A – 30.09.2018

Se anunta o partida destul de disputata la Verona, incepand cu ora 16:00, pe “Stadio Marc’Antonio Bentegodi” are loc Chievo – Torino, joc din runda a 7-a din Serie A.

Chievo ar putea sa fie colega din nou de divizie cu echipa cealalta din oras, Hellas Verona, dar de data aceasta in Serie B. Pentru a nu ajunge acolo, desi a plecat cu -3 in dreptul punctelor, in urma unei decizii federale, aceasta evolueaza foarte slab, iar dupa sase etape este pe ultimul loc, cu -1 punct, dar mai mult decat atat este o echipa care primeste goluri foarte usor. S-a dovedit asta si in etapa trecuta, cand a jucat pe terenul lui Genoa, iar scorul a fost unul obisnuit, 0-2. La fel s-a intamplat si la finalul saptamanii trecute, atunci cand s-a inregistrat acelasi scor, dar a jucat acasa si numele adversarului s-a numit Udinese.

Chievo: Sorrentino; Tomovic, Barba, Rossettini, Cacciatore; Rigoni, Radovanovic, Obi; Birsa, Stepinski, Giaccherini

Torino a intrat si ea intr-un con de umbra, in cele sase etape are o singura victorie in decursul acestor runde si de aici si locul 15 pe care acum se afla, datorita celor 6 puncte.  Din nefericire pentru ea, in cel mai recent meci a avut cateva ocazii in care putea sa inscrie, dar meciul contra Atalantei s-a terminat asa cum a inceput, 0-0. A fost al treilea duel consecutiv in care “taurii” nu se pot impune, in tot acest interval au inregistrat doua rezultate de egalitate si o infrangere, 1-3, cu Napoli. De astfel, cele doua infrangeri suferita de ea in actuala stagiune au venit pe fondul unor meciuri cu echipe ce tind sa prinda locurile de Champions League, AS Roma (0-1), respectiv Napoli.

Torino: Sirigu; Izzo, N’Koulou, Moretti, De Silvestre; Baselli, Rincon, Meite; Zaza, Soriano, Belotti

Sunt ferm convins ca ceea ce i se intampla lui Chievo nu este deloc surprinzator, principalul argument al ei fiind ca este o echipa care a obisnuit sa isi revina. Totusi, nevoia ambelor echipe de victorie nu vine in avantajul ei, Torino inca dispune de jucatori ce pot lua o actiune pe plan individual si sa o duca la capat, ceea ce ma si astept sa faca, suficient de mult pentru a se impune.