Ponturi fotbal Chile vs Suedia – Cupa Mondiala

Ponturi fotbal Chile vs Suedia

Ponturi fotbal Chile vs Suedia: marti, 11/06/2019, de la ora 19:00, la Rennes, pe “Roazhon Park”, Chile da piept cu Suedia, intr-un meci din Grupa F. Sunt formatii care se dueleaza in cadrul Cupei Mondiale 2019, care este gazduita de Franta.

Sursa foto: sport24hour.com

Chile

Chile este a treia echipa din America de Sud care se califica la Cupa Mondiala. Alaturi de Argentina si Brazilia, spera sa lase o figura frumoasa. Este o nationala debutanta, pana acum a fost simpla spectatoare la celelalte turnee finale. De altfel, se anunta o perioada buna pentru aceasta nationala, ea fiind calificata deja la Jocurile Pan Americane din 2023.

Pe de alta parte, echipa are nevoie repede de un refresh, iar Jose Letelier este obligat sa gaseasca calea spre succes. Obiectivul principal a fost indeplinit, Chile a ajuns la Cupa Mondiala, dar in ultimele meciuri a aratat jalnic. A pierdut sapte din precedentele noua infruntari amicale, parte importanta dintre ele s-au jucat in 2019.

Suedia

Antrenament reusit pentru Suedia, nationala feminina care a reusit sa castige ultimele asle doua intalniri. Au fost meciuri de pregatire, in care a dispus de Austria (2-0) si Coreea de Sud (1-0). Nu sunt echipe care sa stea cu mainile in san, in special cand vine vorba de Cupa Mondiala. Este o competitie la care nordicele nu au lipsit, fiind prezente la toate editiile.

Favorite in meciul de marti, jucatoarele antrenate de Peter Gerhardsson intra in competitie de pe locul 9 mondial. De altfel, este obisnuita sa joace contra echipelor care vin la Cupa Mondiala cu gandul sa o castige. Una dintre ele este SUA, pe care urmeaza sa o intalneasca in aceasta grupa si care este principala favorita.

Clar este o diferenta intre fotbalul practicat de Suedia si cel pe care Chile il joaca. Cifrele spun ca nordicele nu au voie sa greseasca si astfel, se anunta un meci pe care il vor castiga. In acelasi timp, cred ca golurile isi vor face aparitia, pentru ca ambele vor trage la victorie. Totusi, chiar si un gol inscris de sud-americance, nu cred ca poate sta in calea unui nou succes al Suediei. In toate participarile avute, Suedia a fost elimnata o singura data inca din grupe.

Ponturi fotbal Chile vs Suedia: peste 2.5 goluri, cota 1.57 la Betano