Ponturi fotbal China U23 vs Bahrain U23 – Toulon Cup

Joi 06 Iunie, incepand cu ora 18:00, se va desfasura partida China U23 vs Bahrain U23, din cadrul turneului amical de la Toulon.

Chinezii au avut parte de o evolutie modesta in runda inaugurala.

CHINA U23

Turneul ce isi are originile in anul 1967 si se desfasoara anual, are ca scop promovarea echipelor de juniori. Anual sunt invitate o serie de nationale U23, U22 si U21, pentru a se intrece pentru trofeul Toulon, in Hexagon. China evolueaza in acest an alaturi de nationala U23 a Bahrainului, cea U22 a Mexicului si U21 a Irlandei. Chinezii au avut parte de o evolutie modesta in prima etapa, cu Irlanda. Acestia au fost invinsi cu scorul de 1-4, unicul gol al lor fiind marcat de Li Y., in minutul 18 al partidei.

China a evoluat in luna Martie in calificarile pentru Asian Cup U23, reusind sa isi castige grupa cu ceva emotii. Acestia au incheiat pe prima pozitie cu 7 puncte, in fata Maleziei, Laosului si Filipinelor.

Nici oaspetii nu au reusit sa impresioneze prea mult la debutul in competitie.

BAHRAIN U23

De partea cealalta, Bahrain U23 este fara indoiala una din cele mai modeste reprezentative din acest an, la Toulon. Acestia au pierdut in prima etapa cu scorul de 2-0, in fata Mexicului, dupa golurile din primele 10 minute ale lui I. Govea si Ramirez Torres. Bahrain totusi a reusit sa isi castige grupa de calificare pentru Asian Cup U23, in detrimentul Palestinei, Bangladeshului si Sri Lanka. Cele doua nationala de U23 nu s-au intalnit niciodata pana acum, insa o pot face la Asian Cup, dupa acest duel amical.

Turneul este menit sa fie o provocare pentru nationalele de juniori din intreaga lume, iar selectionerii pot profita de aceasta oportunitate, in testarea de jucatori. China porneste ca favorita in acest duel, insa nu ma astept sa fie o dominatie totala. Fiind un turneu amical, greselile in defensiva pot aparea oricum. In concluzie, optez pentru minim un gol marcat de cele doua.

Ponturi fotbal China U23 vs Bahrain U23

ambele echipe marcheaza, cota 1.86 la Betano

sursa foto: wikipedia.com