Ponturi fotbal China vs Spania – Campionatul Mondial Feminin

Ponturi fotbal China vs Spania

Ponturi fotbal China vs Spania este o disputa extrem de interesanta, in care se va decide cine se va califica direct in optimi din grupa B. Duelul are fluierul de start programat la ora 19:00 si se va disputa pe “Stade Océane”.

◘ China

Este o nationala cu mai multa experienta la Campionatul Mondial, fiind la a saptea participare. De asemenea, are si performante mai importante, de fiecare data oprindu-se in faza sferturilor sau mai departe. La acest turneu a inceput cu stangul, in primul meci dand piept cu Germania, pierzand cu 1-0. A urmat insa un succes in fata Africii de Sud cu acelasi scor, ramanand in cursa pentru primele doua pozitii ale grupei, care duc direct in faza optimilor. Are insa nevoie de un succes in aceasta confruntare, ceea ce nu va fi usor de obtinut, bookmakerii vazand-o pe Spania ca favorita.

◘ Spania

Este o echipa mai buna, din punct de vedere al valorii, fara realizari importante la Campionatul Mondial insa. In 2015, la editia precedenta, isi facea debutul la turneu, avand un parcurs foarte slab. A fost eliminata din grupe, terminand pe ultimul loc, sub Brazilia, Coreea de Sud si Costa Rica. La editia din 2019 a inceput cu victorie, invingand Africa de Sud cu 3-1, revenind dupa ce a fost condusa. A urmat apoi o infrangere cu Germania, scor 1-0. Are insa in continuare prima sansa la locul secund, chiar si cu o remiza, deoarece are un golaveraj mai bun. Esecul cu Germania a pus capat unei serii de patru partide fara infrangere.

Meciul este extrem de important pentru cele doua nationale, China avand nevoie de victorie, in timp ce Spania cauta sa obtina minim un punct. Ne asteptam asadar la un duel pe cinste, in care spectacolul nu va lipsi si golurile ne vor aduce profit.

• Ponturi fotbal China vs Spania: peste 1,5 goluri -> cota 1.44

sursa foto: skysports.com