Ponturi fotbal – Churchill Brothers – East Bengal – India I League – 08.01.2018

Ponturi fotbal – Churchill Brothers - East Bengal – India I League

Ponturi fotbal – Churchill Brothers – East Bengal – India I League – 08.01.2018

In aceasta dupa amiaza, de la ora 16.30 pe stadionul Tilak Maidan avem o confruntare interesanta din I Leagus dintre Churchill Brothers si East Bengal.

Informatii Churchill Brothers –

  • Pozitia a 10-a in I League cu 0 puncte – fosta campioana a I League de 2 ori are un debut de sezon dezastruos, 5 meciuri si 5 infringeri, e adevarat doar unul acasa si 4 in deplasare.
  • Formatia din Goa region nu mai jucat un meci de 18 zile, ultima partida fiind acasa 0-2 cu Chennai City in 19 decembrie – cea mai slaba defensiva din campionat cu 13 goluri primite in 5 jocuri, cel mai slab atac doar 2 reusite.
  • Lipseste azi din apararea deja ”subrezita” si fundasul Nongkhlaw titular in cele 5 runde, plus mai vechii accidentati mijlocasul nigerian Kalu si virful de atac Sona – astazi este asteptat sa debuteze si noul transfer atacantul ivorian Koffi Mechac.

Case de pariuri online – bonusuri

Informatii East Bengal:

  • Pozitia 1 in I League cu 17 puncte.
  • cel mai bun atac din liga cu 16 reusite in 8 jocuri, in deplasare doar 5 reusite in 4 jocuri.
  • absent in deplasarea de la Indian Arrows datorita unei accidentari revine azi in formatie atacantul Willis Plaza – golgeterul echipei este japonezul Yusa Katsumi cu 5 reusite.
  • antrenorul celor de la ‘Red and Golds’ Khalid Jamil in conferinta de presa de dinaintea jocului a tinut sa-si avertizeze elevii sa nu trateze meciul de sus si sa dea 100% pe teren.

Concluzie:

  • Ca o coincidenta singurele reusite in campionat ale gazdelor sunt din decembrie, 2-3 in deplasare cu Bengal, atunci Plaza reusind golul victoriei in minutul 96. In cocnluzie posibil ca si azi sa avem parte de goluri de ambele parti.

Analiza scrisa de Gabriel Donadoni

sursa foto: sportskeeda.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here