Ponturi fotbal Cienciano vs Santa Rosa – Copa Bicentenario

Luni 8 Iulie, de la ora 23:00, se va desfasura partida Cienciano vs Santa Rosa. Duelul conteaza pentru runda a 3-a a Copei Bicentenario.

Se intalnesc cele mai slabe echipe ale grupei G

CIENCIANO

Cienciano nu a reusit sa obtina vreun punct in aceasta grupa, iar calificarea deja este jucata. Acestia au debutat cu un 1-2 in fata celor de la Garcilaso, golul infrangerii venind in minutul 90+3. Mai apoi, gazdele de azi au cedat in fata celor de la AD Cantolao, scor 2-0. Cienciano evolueaza in prezent in liga secunda din Peru. Acestia se afla pe pozitia a 4-a a clasamentului, cu 9 puncte acumulate in 5 runde. Paraguayanul Franco Lugo O. este in mare forma, acesta fiind golgheterul echipei si al campionatului, cu 7 goluri inscrise.

Santa Rosa nu s-a impus niciodata pe acest teren

SANTA ROSA

Santa Rosa provine din acelasi esalon fotbalistic cu Cienciano, asadar valorile echipelor sunt apropiate. Acestia au inceput mai modest sezonul, cu doar 7 puncte obtinute in 4 runde. In Copa Bicentenario, Santa Rosa are acelasi parcurs cu adversara sa. Oaspetii de azi au debutat cu un 1-2 in fata celor de la AD Cantolao. Mai apoi, acestia au fost invinsi cu scor de neprezentare de catre Garcilaso, 0-3. Santa Rosa a mai evoluat de 3 ori pe terenul celor de la Cienciano, in 2016, 2017 si 2018. De fiecare data oaspetii au pierdut, reusind sa incaseze un singur gol si primind 9.

Pentru cele doua formatii partida este lipsita de miza. Garcilaso si AD Cantolaso au reusit sa le invinga pe amandoua si astfel ca merg impreuna in fazele eliminatorii. Cu 0 puncte acumulate si cate un gol inscris, Cienciano si Santa Rosa vor juca doar pentru palmares si orgoliu. Nu ma astept la o partida prea spectaculoasa si cel mai probabil ambii antrenori vor trimite in teren mai multe rezerve. Recomandarea mea este pronosticul “sub 2.5 goluri”, la o cota de 1.85 oferita de cei de la Betano.

Ponturi fotbal Cienciano vs Santa Rosa

sub 2.5 goluri, cota 1.85 la Betano

sursa foto: rpp.pe