Ponturi fotbal Clermont vs Chateauroux – Ligue 2

Vineri 26 Iulie, de la ora 21:00, Stade Gabriel Montpied va gazdui partida Clermont vs Chateauroux, din cadrul primei runde a noului sezon de Ligue 2.

Clermont este favorita certa a acestui duel

Clermont

Cele doua se vor intalni din nou, dupa ce sezonul trecut au fost vecine de clasament. Clermont a incheiat pe pozitia a 10-a a clasamentului din Ligue 2, cu 48 de puncte acumulate in 38 de runde. Francezul F. Aye a fost de departe cel mai bun om al echipei, cu 18 goluri inscrise. De altfel, acesta a fost al 3-lea golgheter al campionatului, dupa H. Diallo si G. Charbonier. In vederea noului sezon, Clermont a disputat o serie de amicale, insa echipa a aratat modest. Singura victorie pentru Clermont a venit in fata modestei Rodez. In fata celor de la Orleans, gazdele de azi au pierdut, iar cu Chateauroux, St Etienne si JS Kabylie au remizat.

Lucrurile stau foarte rau pentru echipa pe teren propriu. Ultima victorie aici avea loc in luna Ianuarie, atunci cand Niort pierdea cu scorul de 3-2.

Oaspetii s-au salvat de la retrogradare pe final de sezon

Chateauroux

Chateauroux a terminat la egalitate de puncte cu adversara de astazi, insa echipa a tremurat serios cu gandul la retrogradare. Acestia s-au “ridicat” pe final, atunci cand au obtinut 3 succese consecutive, in fata celor de la Le Havre, Auxerre si GFC Ajaccio. In ultima runda a sezonului, Chateauroux a remizat pe teren propriu, chiar cu adversara de astazi, scor 2-2. De altfel, ultimele 4 partide directe cu cei de la Clermont, s-au terminat la egalitate. Una din ele a avut loc chiar la mijlocul acestei luni, intr-un stagiu de pregatire.

Chateauroux castiga ultima partida oficiala pe aceast aarena, intr-o partida de Ligue 2 din Noiembrie 2010.

Sezonul trecut a fost un echilibru perfect intre cele doua. De la rezultatele in partidele directe, la numarul de puncte acumulate in campionat. Ma astept la o noua astfel de partida echilibrata, tinand cont de ce am avut parte si in vara. E debut de sezon si niciuna nu se va avanta in ofensiva, iar recomandarea mea este pronosticul “sub 2.5 goluri”.

Ponturi fotbal Clermont vs Chateauroux

sub 2.5 goluri, cota 1.68 la Unibet

sursa foto: goal.com