Ponturi fotbal Clyde vs Hamilton – Cupa Ligii Scotiei

Miercuri 17.07.2019, de la ora 21:45, va avea loc partida Clyde vs Hamilton, din cadrul grupelor noi editii de Cupa Ligii Scotiei.

  • Este prima partida oficiala din noul sezon pentru Clyde
  • CLYDE

Gazdele au evoluat sezonul trecut in liga a 4-a a Scotiei, asadar nivelul la echipa este unul foarte scazut. Clyde a reusit totusi o clasare pe pozitia a 2-a si si-a castigat locul in play-off-ul de promovare. Acestia au participat apoi intr-un mini turneu, pentru a decide echipa ce promoveaza in esalonul al 3-lea al Scotiei. In semi-finale, Clyde a trecut fara emotii de Edinburgh City, cu scorul de 4-0. Mai apoi, echipa a dat piept cu Annan. Dupa un esec cu 1-0 in deplasare, Clyde a intors rezultatul pe teren propriu, impunandu-se cu scorul de 2-0.

  • Oaspetii au evitat cu greu retrogradarea
  • HAMILTON

La Hamilton nivelul este mult mai ridicat, echipa fiind o prezenta constanta in Premiership. Acestia au evoluat in play-out in ultima parte a sezonului si au reusit sa se salveze inextremis. Oaspetii de azi au terminat pe pozitia a 10-a a clasamentului, la un singur punct distanta de retrogradare. Totul s-a decis in ultima runda, atunci cand Hamilton a intalnit-o pe St. Johnstone pe teren propriu. Echipa s-a mobilizat foarte bine si a inteles importanta duelului, iar St. Johnstone a fost invinsa cu scorul de 2-0.

Cele doua formatii se intalneau ultima oara intr-o partida oficiala, in luna August a anului 2008. Atunci, Hamilton o invingea pe Clyde cu scorul de 3-1, in Cupa Ligii Scotiei. Vara trecuta, gazdele de azi castigau un duel amical, cu scorul de 2-0. Diferenta dintre cele doua este categorica. In timp ce Clyde s-a luptat pentru o promovare in liga a 3-a, Hamilton se pregateste de noi dueluri cu granzii Celtic si Rangers. Recomandarea mea este fara doar si poate pronosticul “2 solist”, la o cota de 1.45 oferita de cei de la Betano.

Ponturi fotbal Clyde vs Hamilton

2 solist, cota 1.45 la Betano

sursa foto: clydefc.co.uk