Ponturi fotbal Coasta de Fildes vs Uganda – Amical International

Ponturi fotbal Coasta de Fildes vs Uganda

Ponturi fotbal Coasta de Fildes vs Uganda este o partida amicala programata sa se joace astazi, de la ora 15:30, in Emiratele Arabe Unite, pe “Sheikh Zayed Stadium”, din Abu Dhabi.

◘ Coasta de Fildes

Este una dintre cele mai importante nationale de pe continentul african, cu performante importante de-a lungul istoriei. A luat parte la trei turnee mondiale, in 2006, 2010 si 2014, de fiecare data fiind eliminata in grupe. La Cupa Africii a triumfat de doua ori in istorie, in 1992, dar si in 2015. La ultima editie a dezamagit, fiind eliminata inca din faza grupelor. De mentionat faptul ca se afla intr-o forma buna, fiind neinvinsa in ultimele zece partide. In acestea a reusit sase victorii, invingand nationale ca Moldova, Rwanda, Liberia sau Comoros.

◘ Uganda

Nu se poate compara cu adversara sa, nici ca valoare, dar nici ca experienta, astfel ca in aceasta confruntare porneste cu sansa a doua la casele de pariuri, asa cum era si normal. In intreaga sa istorie nu a jucat la niciun turneu mondial, in timp ce la Cupa Africii se poate lauda cu o finala in 1978. De atunci, reprezentativa din Uganda a jucat la un singur turneu continental, chiar la ultimul. La acesta nu a stralucit, ca si adversara sa, fiind eliminata din grupe. Vine dupa o remiza alba in fata celor din Turkmenistan, ajungand astfel la cinci partide consecutive fara succes.

Coasta de Fildes este o echipa mai puternica, dar si mai experimentata, aflata si intr-o forma buna. In aceasta confruntare ne asteptam sa dea totul pentru a incepe Cupa Africii cu un moral bun, asa ca mizam pe faptul ca se va impune. Casele de pariuri ofera o cota foarte buna de 1,67 pentru acest pronostic, pe care il recomandam cu mare incredere.

• Ponturi fotbal Coasta de Fildes vs Uganda: Coasta de Fildes castiga -> cota 1.67

sursa foto: skysports.com