Ponturi fotbal Cobh Ramblers vs Bray – Irlanda 2

Cobh Ramblers vs Bray reprezinta un duel din liga a 2-a a Irlandei. Partida se va desfasura Vineri 30 Mai 2019, de la ora 21:45.

Gazdele s-au indepartat mult prea multe de primele 4 locuri.

  • Cobh Ramblers

Cei de la Cobh Ramblers au adunat doar 2 puncte in ultimele 5 partide de campionat, astfel ca acestia nu mai pot spera la primele 4 pozitii. Gazdele vin dupa doua infrangeri la limita, 2-3 cu Limerick si 1-0 pe terenul celor de la Shelbourne, etapa precedenta. Ultimul succes al celor de la Cobh Ramblers dateaza din 12 Aprilie, acestia reusind atunci sa se impuna la Galway cu scorul de 2-1. Pe teren propriu, lucrurile stau chiar mai rau de atat pentru Ramblers. Acestia nu s-au mai impus in fata suporterilor din luna Martie, de la un 2-1 cu Shelbourne in campionat. J. Kabia este omul cheie al echipei, cu cele 6 goluri inscrise in campionat.

Oaspetii sunt la o lungime de unda de promovare.

  • Bray

Bray s-a mai intalnit de 4 ori cu adversara de astazi, de fiecare data reusind sa se impuna. E foarte posibil sa o faca si astazi, tinand cont de forma buna pe care o traverseaza. Oaspetii vin dupa 3 succese consecutive, iar moralul jucatorilor e cu siguranta ridicat. In ultima runda, Bray a reusit sa o invinga pe Wexford pe teren propriu, cu scorul de 2-1, ajungand astfel la un singur punct de locul 4. Cu exceptia celor de la Longford, Bray are cea mai sigura defensiva a campionatului, cu 11 goluri incasate in 14 etape.

Cobh Ramblers se afla in deriva, iar echipa si-a pierdut orice speranta la promovarea in Premier Division. Acestia vin dupa 2 infrangeri consecutive, iar meciurile de pe teren propriu nu le priesc. De partea cealalta, Bray are incredere intr-un nou succes, ce i-ar putea aduce chiar pe podium. Ma astept ca defensiva lor sa dea din nou roade si sa obtina o victorie, poate chiar la limita.

Ponturi fotbal Cobh Ramblers vs Bray

Bray castiga, cota 1.67 la Unibet

sursa foto: wicklownews.net