Ponturi fotbal Colorado Rapids vs New York City – MLS

Ponturi fotbal Colorado Rapids vs New York City

Ponturi fotbal Colorado Rapids vs New York City: duminica dimineata, 21/07/2019, de la ora 04:00, are loc meciul dintre Colorado Rapids si New York.

Colorado Rapids

Mereu o echipa care pleaca cu sansa a doua in meciurile pe care le sustine, Colorado Rapids are si acum o cota mai mare fata de rivala ei. De altfel, nici nu avea cum sa fie diferit daca observam locul pe care ea se afla. Ocupa penultima pozitie din Conferinta de Vest, cu 20 de puncte. Are acelasi numar de puncte cu Vancouver Whitecaps, echipa care se afla pe ultimul loc.

Echipa nu a mers tocmai rau in ultima partida, reusind sa obtina un punct pretios. 2-2 a indicat tabela din mecul pe care Colorado Rapids l-a sustinut pe terenul lui Portland Timbers. De asemenea, nu acela a fost ultimul duel pe care l-a dispuat. Cu putine zile in urma, aceasta a reusit sa joace cu Arsenal, formatie in fata careia a incheiat cu un nou esec, 0-3.

  • Echipa probabila: Howard – Rossenberry, Abubakar, Smith, Vines – Wilson, Bassett – Lewis, Rubio, Shinyashiki – Kamara

New York City

Alexandru Mitrita este unul dintre jucatorii care ne fac sa urmarim mai atent New York City. Cu toate acestea, fostul jucator al Universitatii Craiova este inca nerefacut si el apare pe lista celor incerti. Acesta n-a facut parte din lot nici in meciul jucat de echipa sa in ultima confruntare. A fost o partida in care a suferit un esec, 1-2, cu New York Red Bulls, meci jucat tot in deplasare.

Echipa a inceput sa piarda ceva teren, a ajuns la trei infrangeri consecutive, in campionat si in cupa. Astfel, in urma acestor rezultate ea a si cazut cateva locuri in clasamentul Conferintei de Est. Ocupa locul al saptelea, cu 29 de puncte, avand doua lungimi mai multe fata de echipa din spatele ei. Pe de alta partea, are si patru meciuri mai putine fata de alte colege de Conferinta.

  • Echipa probabila: Johnson – Callens, Chanot, Ibeagha – Tinnerholm, Ring, Parks, Mtarrita – Moralez – Castellanos, Heber

Diferenta dintre ele este una semnificativa, iar acest lucru o pune in valoare pe New York City. Este formatia care a reusit rezultate mai bune de-a lungul sezonului si poate sa repete oricand acest lucru. Mai mult decat atat, vreau sa cred ca aceasta diferenta poate sa fie convertita si intr-o victorie.

Ponturi fotbal Colorado Rapids vs New York City: oaspetii castiga, cota 2.38 la Unibet