Ponturi fotbal Columbia vs Paraguay – Copa America

Ponturi fotbal Columbia vs Ucraina

Columbia vs Paraguay. Duelul ce conteaza pentru ultima runda a grupelor Copei America, va avea loc in 23.06.2019, cu incepere de la ora 22:00.

  • Columbia este deja calificata
  • COLUMBIA

Columbia este deja castigatoarea grupei B, cu 6 puncte acumulate in primele 2 etape. Acestia nu mai pot pierde sefia grupei, indiferent de rezultatele din ultima runda. In partida de deschidere, Rodriguez & co. au ridiculizat-o pe Argentina cu scorul de 2-0, oferind astfel unul din primele socuri ale turneului. Mai apoi, Columbia s-a chinuit serios cu cei din Qatar. Totusi, acestia si-au respectat blazonul si s-au impus cu scorul de 1-0, trecand astfel in sferturile de finala ale Copei America.

Echipa probabila: Montero – Tesillo, Sanchez, Mina, Arias – Uribe, Barrios, Cardona – Rodriguez, Falcao, Diaz
  • Paraguay a evoluat admirabil cu Argentina
  • ARGENTINA

Paraguay a suferit un mini esec in prima runda cu Qatar. Este considerat semi-esec deoarece sud-americanii au avut 2-0 la pauza, insa asiaticii au revenit exceptional si au egalat la 2. Acestia insa par ca au trecut rapid peste acel rezultat. Paraguay a fost la un pas sa o invinga pe Argentina si sa ii trimita acasa. Acestia au condus cu scorul de 1-0, au fost egalati, ca mai apoi sa rateze un penalty. Totusi, Paraguay pastreaza inca sanse mari la un loc in sferturile de finala.

Echipa probabila: Fernandez – Piris, Gomez, Alonso, Arzamendia – Sanchez, H. Perez – Escobar, Rojas, Ortiz – Romero

Columbia este deja sigura de locul ei. Tocmai de aceea, e posibil sa apara cateva schimbari. De altfel, Rodriguez & co. cu siguranta isi vor conserva fortele pentru fazele superioare ale competitiei. Echipa ce trebuie sa forteze in aceasta seara este Paraguay. Cu un succes astazi acestia isi castiga tichetul spre sferturile de finala. Nici o remiza nu ar fi rea pentru ei, daca rezultatul s-ar repeta si in partida dintre Qatar si Argentina. In orice caz, ma astept ca Paraguay sa fie echipa ce preia iniatiativa si sa domine astazi. Tocmai de aceea, nu cred ca acestia pot pierde.

Ponturi fotbal Columbia vs Paraguay

x2, cota 1.46 la Unibet

sursa foto: uefa.com