Ponturi fotbal Columbia vs Ucraina – Campionatul Mondial U20

Ponturi fotbal Columbia vs Ucraina

Ponturi fotbal Columbia vs Ucraina este o partida ce conteaza pentru sferturile de finala ale Campionatului Mondial U20, ce se va disputa pe “Stadion Widzewa”, de la ora 16:30.

◘ Columbia

Este usor favorita in aceasta confruntare, conform agentiilor de pariuri, fiind ce-i drept mai buna. Reprezentativa columbiana se descurca bine la acest turneu, fiind la un meci de repetarea performantei din 2003. In grupe a terminat a doua intr-o grupa cu Senegal, Polonia si Tahiti. Cu acestea a reusit doua victorii, pierzand o data, partide in care a marcat de opt ori, primind doua goluri. In faza optimilor a dat piept cu Noua Zeelanda, cu care s-a chinuit serios, chiar daca era favorita clara. S-a terminat 1-1, astfel ca s-a ajuns la penalty-uri, unde a inceput cum nu se putea mai rau, ratand primele doua lovituri, impunandu-se in cele din urma insa.

◘ Ucraina

Este sub adversara sa, din punct de vedere al valorii, asa ca porneste cu sansa a doua. De mentionat faptul ca in acest an a realizat cea mai buna performanta la un mondial. In precedentele trei participari s-a oprit de fiecare data in faza optimilor. In grupele acestei editii, reprezentativa condusa de Oleksandr Petrakov a terminat prima, peste SUA, Qatar si Nigeria. Le-a invins pe primele doua, remizand cu cea din urma, contra acestora marcand patru goluri, primind doua. In optimi a facut spectacol cu modesta Panama, castigand cu 4-1, avansand lejer in faza sferturilor.

Columbia este o nationala ceva mai valoroasa, dar si mai experimentata, fiind usor favorita. Ucraina arata insa foarte bine, avand de asemenea si un moral bun dupa succesul din optimi. Ne asteptam la un duel mult mai echilibrat decat il dau bookmakerii, asa ca evitam pariurile pe solisti. Mizam astfel pe varianta golurilor, bazandu-ne pe faptul ca se vor marca minim doua.

• Ponturi fotbal Columbia vs Ucraina: peste 1,5 goluri -> cota 1.47

sursa foto: dailymail.co.uk