Ponturi fotbal Coreea de Sud vs Norvegia – Campionatul Mondial Feminin

Ponturi fotbal Coreea de Sud vs Norvegia

Ponturi fotbal Coreea de Sud vs Norvegia este o partida ce conteaza pentru cea de-a treia etapa din grupele Campionatului Mondial Feminin. Se va juca in aceasta seara, cu incepere la ora 22:00, pe “Stade Auguste-Delaune”.

◘ Coreea de Sud

Este outsidera in aceasta confruntare, asa cum era si normal, fiind ce-i drept o nationala modesta, fara pretentii prea mari. Este la a treia prezenta la Campionatul Mondial, la precedentele doua avand performante modeste. In 2003, la debut, a fost eliminata in grupe, in timp ce in 2015 s-a oprit in optimi. La editia din acest an a inceput cum nu se putea mai rau, cu doua infrangeri. A pierdut mai intai cu tara gazda, Franta, scor 4-0, urmand un esec cu 2-0 in fata Nigeriei. Asadar, este ultima in grupa, cu sanse infime la calificarea in optimile competitiei. De mentionat faptul ca se afla intr-o forma slaba, venind dupa cinci partide fara succes, patru dintre ele fiind infrangeri.

◘ Norvegia

Este una dintre cele mai importante nationale din lume, ce in aceasta disputa porneste ca favorita clara, avand un lot mai puternic, dar si mai multa experienta la turneele finale. Dubla campioana a Europei, reprezentativa norvegiana are in palmares si un mondial, castigand in 1995. La ultima editie s-a oprit in optimi, pierzand cu Anglia. La turneul din acest an a debutat in forta, castigand disputa cu Norvegia, scor 3-0. A urmat apoi un esec in fata tarii gazda, Franta, scor 2-1. Are insa in continuare sanse mari la accederea in optimi, avand nevoie de un punct in aceasta disputa.

Norvegia este favorita clara, iar cel mai probabil se va impune, adversara fiind una modesta. Noi mizam insa pe varianta golurilor, la o cota mult mai buna, bazandu-ne pe faptul ca reprezentativa Coreei de Sud va incerca si ea sa inscrie primul gol la aceasta editie de Campionat Mondial.

• Ponturi fotbal Coreea de Sud vs Norvegia: peste 2,5 goluri -> cota 1.60

sursa foto: skysports.com