Ponturi fotbal Cork City vs Bohemians – Premier Division

Vineri 5.7.2019, incepand cu ora 22:00, pe Turners Cross din Cork, se va disputa partida de prima liga irlandeza, Cork City vs Bohemians.

Cork City e total iesita din forma

Cork City

Gazdele se regasesc pe pozitia a 7-a in clasament, cu 25 de puncte acumulate. Acestia sunt la o distanta foarte mare de podium si nu cred ca mai au sanse reale la o calificare in preliminariile cupelor europene. Echipa se afla intr-o continua scadere de forma, fiind fara victorie, in ultimele 5 runde. Acum 2 etape, Cork City suferea o umilinta pe teren propriu, 1-4 cu Derry City. Mai apoi, pentru cei de la Cork au remizat alb in deplasarea de la Finn Harps.

Gazdele par ca au uitat sa mai castige pe teren propriu. Acestia au obtinut o singura victorie in ultimele 7 partide disputate in fata propriilor suporteri, dupa un 2-0 cu codasa UC Dublin.

Oaspetii se lupta pentru locurile europene

Bohemians

Oaspetii se claseaza pe pozitia a 3-a in Premier Division, cu 41 de puncte acumulate in 23 de etape. Acestia sunt la 6 puncte distanta de locul secund, ocupat in prezent de Shamrock Rovers. Bohemians este intr-o continua ascensiune, reusind sa obtina 3 succese consecutive, in fata celor de la Finn Harps, Shamrock Rovers si Waterford. Mai apoi, pentru oaspeti a urmat o remiza alba pe teren propriu, in fata celor de la Derry City.

Bohemians are un bilant negativ pe acest stadion, in ultimii 2 ani. Acestia au pierdut precedentele 4 partide in deplasarile de la Cork City.

Cork City se afla pe o panta descendenta, iar moralul jucatorilor este cu siguranta scazut. Acestia nu au reusit sa castige in ultimele 5 runde si par sa se apropie de retrogradare. De partea cealalta, Bohemians va incerca sa obtina un nou succes, pentru ca Derry City se apropie periculos. Mizez pe forma mult mai buna a oaspetilor, de la care ma astept sa intoarca bilantul negativ pe aceasta arena, in favoarea lor. Recomandarea mea este pronosticul “2 solist”.

Ponturi fotbal Cork City vs Bohemians

2 solist, cota 2.25 la Unibet

sursa foto: joe.ie