Ponturi fotbal Costa Rica vs Bermuda – Gold Cup

Costa Rica vs Bermuda. Toyota Stadium va gazdui Vineri 21.06.2019, de la ora 04:30, partida din cadrul etapei a 2-a a grupelor Gold Cup.

Costa Rica isi poate asigura calificarea astazi

Costa Rica

Costa Rica a debutat cu Nicaragua la Gold Cup si nu a avut nicio emotie cu modesta nationala. Acestia au deschis rapid scorul prin experimentatul B. Oviedo, in minutul 7. Pana la pauza a fost deja 3-0, dupa ce C. Borges si E. Aguilar si-au trecut si ei numele pe lista marcatorilor. A. Cruz a marcat golul de 4-0 in minutul 75, gol ce a stabilit si scorul final al intalnirii. Echipa a evoluat foarte bine in primul duel, asadar nu ma astept sa apara vreo modificare in primul 11 al lui G. Matosas.

Echipa probabila: Moreira – Oviedo, Duarte, Waston Manley, Gamboa – Borges – Aguilar, Cruz, Campbell – McDonald, George Clayton

Bermuda a debutat cu stangul

Bermuda

De partea cealalta, Bermuda a intalnit-o pe Haiti in prima runda si desi casele de pariuri nu i-a dat nicio sansa, echipa a avut o evolutie solida. Nationala din Bermuda a reusit sa deschida scorul chiar inainte de pauza, prin golul marcat e D. Leverock in minutul 45+2. Mai apoi insa, haitienii si-au revenit si au egalat repede. F. Pierrot a transformat in gol pasa lui S. Sabat. In minutul 66, acelasi F. Pierrot a adus victorie pentru Haiti, cu o dubla de senzatie.

Echipa probabila: Eve – Brangman, LEverock, Bather, Minors – Bascome, Clemons – Simmons, Lambe, Lewis – Wells

Bermuda a opus rezistenta serioasa in prima partida. Echipa joaca din placere si ma astept sa nu resimta niciun fel de presiune astazi. In aceste conditii, Costa Rica e posibil sa aiba cateva probleme, in ciuda cotelor dezechilibrate total. Oricum, goluri ar trebui sa avem, macar 4 la numar. Bermuda are o defensiva modesta, iar experimentatii jucatori din Costa Rica pot profita. Acestea este si pronosticul meu, la o cota de 1.65.

Ponturi fotbal Costa Rica vs Bermuda

peste 3.5 goluri, cota 1.65 la Unibet

sursa foto: ticotimes.net