Ponturi fotbal Costa Rica vs Nicaragua – Gold Cup

Luni 17.06.2019, de la ora 03:00, va avea loc partida Costa Rica vs Nicaragua, din cadrul primei runde a grupelor Gold Cup.

Costa Rica nu poate calca gresit astazi

COSTA RICA

Costa Rica nu a fost nevoita sa participe la calificarile pentru Gold Cup, fiind deja o prezenta din oficiu. Acestia vor gazdui o parte din partidele turneului, printre care si cel de astazi. Costa-ricanii au participat la Campionatul Mondial din 2018, insa au reusit sa obtina un singur punct, dupa o remiza cu Elvetia, scor 2-2. Acestia au disputat 4 partide amicale in acest an. Costa Rica a invins-o pe Jamaica cu scorul de 1-0 si a pierdut fara gol marcat in fata celor din SUA, Guatemala si Peru. Keylor Navas este marea absenta a nationalei din Costa Rica, acesta nefiind lasat de Zinedine Zidane sa participe.

Nicaragua nu a invins-o niciodata in istorie pe Costa Rica

NICARAGUA

Nicaragua este una din cele mai modeste echipe de la acest turneu. Acestia au pierdut 4 din ultimele 5 partide directe cu adversara de astazi. Cei din Nicaragua si-au asigurat calificarea la turneul final, dupa 3 victorii obtinute in 4 partide. Echipa a debutat cu un 2-0 la Sfantul Vincent si Grenadines, iar mai apoi a umilit-o pe Anguilla cu scorul de 6-0. Lucrurile s-au complicat pentru Nicaragua dupa un esec pe teren propriu, 0-2 cu Haiti. Mai apoi insa, acestia au dispus cu 1-0 de Barbados. Cu putin timp inainte e startul turneului, Nicaragua a disputat o partida amicala cu nationala lui Messi, pierzand cu scorul de 5-1.

Chiar si fara Keylor Navas, e greu de crezut ca cei din Costa Rica vor avea probleme astazi. Acestia evolueaza in fata propriilor suporteri si vor sa debuteze cu dreptul in turneu. Ma astept ca Nicaragua sa nu reziste prea mult si sa incaseze gol inca din prima repriza. In concluzie, optiunea mea este pronosticul “1 pauza / 1 final”, la o cota de 1.46 oferita de cei de la Unibet.

Ponturi fotbal Costa Rica vs Nicaragua

1 pauza / 1 final, cota 1.46 la Unibet

sursa foto: ticotimes.net