Ponturi fotbal Cove Rangers vs Dundee FC – Cupa Ligii Scotiei

Cove Rangers vs Dundee FC. Duelul din cadrul grupelor Cupei Ligii Scotiei, va avea loc Miercuri 17 Iulie 2019, cu incepere de la ora 21:45.

Cove Rangers este o echipa ce evolueaza la un nivel de semi-amatori

COVE RANGERS

Gazdele au evoluat in Highland League sezonul trecut, un echivalent al ligii a 5-a din Romania. Acestia au reusit sa csatige campionatul fara emotii, cu 30 de victorii inregistrate in 34 de partide. Pana la promovare insa echipele din Highland League au cale lunga, pentru ca urmeaza un mini turneu. Totusi, Cove a incheiat cu dreptul sezonul si si-a castigat locul in liga a 4-a. Mai intai, acestia au trecut in dubla mansa de East Kilbride, cu 5-1 la general.

In finala pentru promovare, gazdele de azi nu au avut nicio emotie. Acestia au invins-o pe Berwick in mansa tur cu 4-0 si in returul din deplasare, cu scorul de 3-0. Cover Rangers a debutat deja in Cupa Ligii Scotiei, pierzand cu 2-1 in fata celor de la Peterhead.

Dundee vine dupa o retrogradare 

DUNDEE FC

Oaspetii au avut un sezon extrem de slab in Premiership. Acestia nu au facut fata fotbalului la cel mai inalt nivel si se intorc in liga secunda a Scotiei. Dundee FC a incheiat pe ultima pozitie in play-off, cu doar 21 de puncte acumulate, retrogradand direct. Incapabilitatea echipei s-a putut observa in discrepanta dintre ei si locul 11, de 11 puncte. Oaspetii si-au inceput parcursul in Cupa Ligii Scotiei cu dreptul. Acestia s-au impus pe terenul celor de la Raith fara emotii, scor 3-0.

Cele doua echipe nu s-au mai intalnit niciodata, intr-o partida oficiala.

Desi nu este o echipa obisnuita cu cel mai inalt nivel, Cove Rangers este ambitioasa. Echipa a dovedit-o sezonul trecut, cand a defilat in liga a 5-a. Acestia se pregatesc de o noua provocare, dar intre timp isi masoara fortele in Cupa Ligii Scotiei. De partea cealalta, Dundee FC are avantajul experientei, dar ultimul sezon nu cred ca a convins pe nimeni. Ma astept la un duel echilibrat, cu ocazii de ambele parti.

Ponturi fotbal Cove Rangers vs Dundee FC

ambele echipe marcheaza, cota 1.72 la Betano

sursa foto: en.wikipedia.org