Ponturi fotbal – Coventry – Portsmouth – League One – 02.10.2018

Una dintre partidele pe care runda cu numarul 11 din League One le pune la bataie este cea dintre Coventry – Portsmouth, partida ce are loc pe “Ricoh Arena”.

Avand un brand puternic in spate, Coventry este obligata prin definitie sa obtina rezultate bune, dar se pare ca lotul de care acum dispune nu este unul suficient de valoros pentru a se bate la promovare. S-a vazut asta si in ultimele doua etape, atunci cand a luat un singur punct, asta dupa ce a pierdut 1-3cu Bristol Rovers, iar la finalul saptamanii trecute a remizat la 1, cu Sunderland, dupa ce Clarke Harris a stabilit scorul final cu 22 de minute inainte de final. In acelasi timp, jucand pe teren propriu nu se poate spune ca are parte de un parcurs reusit, dar pentru o formatie aflata in situatia ei, de ocupanta a locului 14, cu 12 puncte, acumularea a sapte puncte in infruntarile avue pe “Ricoh Arena”, pot spune ca este una decenta.

Coventry: Burge; Sterling; Hyam; Willis; Brown – Shipley; Doyle; Bayloss; Thomas – Andreu; Clarke Harris

Portsmouth vine cu moralul ridicat, pe langa victoria obtinuta in etapa trecuta, 3-1, pe terenul celor de la Rochdale, a prelua sefia League One, trecand cu un punct peste Peterborough, principala ei contracandidata. De astfel, prestatia echipei este demna sa bage frica in fiecare adversar intalnit, asta si pentru ca n-a pierdut pana acum. Din zece etape deja disputate in League One, P’mouth a bifat sapte victorii si alte trei rezultate de egalitate. Parte importanta dintre ele au venit in deplasare, acolo unde a reusit sa stranga 13 puncte din 15 maxim posibile, apararea a facut aproape totul cu o medie mai mica de un gol primit in fiecare duel.

Portsmouth: MacGillivray – Thompson; Nayto Whatmough – Close – Curtis; Lowe; Evans – Pitman

Stiu bine ca pe “Ricoh Arena” se castiga destul de greu, dar Portsmouth este liderul League One si singura echipa care pana acum nu a pierdut, un bilant ce nu vine intamplator si pun pariu ca daca ritmul o sa fie unul la fel de ridicat, rezultatul pozitiv nu are cum sa nu apara. In aceasta situatia, astept sa vdem un meci controlat de oaspeti, atat in prima repriza, cat si in cea secunda.