Ponturi fotbal – Cruzeiro – Flamengo – Copa Libertadores – 30.08.2018

Joi dimineata, incepand cu ora 03:45, pe “Mineirao” avem Cruzeiro – Flamengo, partida retur din optimile Copei Libertadores, disputa ce pleaca de la scorul de 2-0.

Cruzeiro este ocupanta locului sapte in Serie A Brasileirao, competitie unde tinde sa incheie din nou pe locurile de Copa Libetadores, dar lucrurile devin din ce in ce mai grele. Totusi, dupa o serie de rezultate mai putin reusite, la finalul saptamanii trecute a reusit in sfarsit sa sparga bariera si sa-si treaca in cont un nou succes, acasa, 2-1, contra celor de la Fluminense. Este o echipa care joaca deschis, spectaculos as putea spune pentru o liga unde specacolul nu este tocmai elementul principal, drept pentru care am avut cel putin doua goluri in opt din precedentele zece confruntari, atat din competitiile interne, cat si din Copa Libertadores.

Cruzeiro: Alves – Rodinei; Rever; Duarte; Rene – Jean Lucas; Cuellar; Diego – Ribeiro; Uribe; Moreno

Flamengo are nevoie de ceva mai mult succes decat de obicei si astfel sa sa faca cel mai bun joc din ultimele partide. Trebuie sa recupereze handicapul de doua goluri, dar dupa cum evolueaza nu da impresia ca ar putea sa fie capabila sa reuseasca acest lucru si as vrea putin sa scot in relief faptul ca pe 29 iulie a castigat ultima data cu mai bine de doua goluri. Pe de alta parte, ea pleaca si cu handicapul de a juca in rol de outsider, probleme evidente pe care le are in deplasare nu fac agentiile de pariuri sa aiba mari incredere ca se poate impune. In ultimele sase deplasari, Flamengo a obtinut patru remize si doua infrnageri, luand gol de fiecare data.

Flamengo: -urmeaza-

Imi vine greu sa cred ca o echipa precum Flamengo poate sa rastoarne rezultatul dupa ce n-a putut sa-si joace bine rolul de echipa gazda. Totusi, fiind o diferenta de doua goluri, cred ca o sa joace ofensiv inca din prima repriza, astfel, sa avem posibilitatea de a vedea ocazii de contraatac a celor de la Cruzeiro, care pana la final sa aduca cel putin doua modificari de scor.