Ponturi fotbal CS Mioveni vs UTA Arad – Liga 2

Ponturi fotbal CS Mioveni vs UTA Arad - Liga 2

Ponturi fotbal CS Mioveni vs UTA Arad: vineri, 31 mai 2019, de la ora 11:00, CS Mioveni intalneste UTA Arad, in cadrul etapei cu numarul 38 din Liga 2.

CS Mioveni

Meritul echipei din Mioveni este ca a jucat fotbal pana in ultima etapa. Cu toate ca nu avea deloc griji in privinta retrogradarii, s-a impus lejer in ultimele trei jocuri. Pe fondul unor dueluri cu echipe modeste, aceasta a reusit sa castige marcand 14 goluri in acest timp si a luat unul singur. Unul dintre ele s-a disputat contra lui ACS Poli Timisoara, meci incheiat cu scorul de 4-1.

Recent l-a dat afara pe Daniel Oprita, iar la echipa s-a asternut linistea pentru acest final de sezon. Chiar si asa, CS Mioveni ocupa locul 7, cu 58 de puncte, acolo ramane indiferent de ce se intampla in meciul de sambata.

UTA Arad

Aradenii au fost autorii unui meci spectaculos. In etapa trecuta, UTA a intrat cu avantaj la pauza meciului cu Petrolul Ploiesti, 2-1. Ceva s-a intamplat dupa pauza si in 45 de minute, aceasta a luat trei goluri fara sa mai puncteze si astfel, a suferit un nou esec, 2-4. A fost a patra infrangere din ultimele cinci etape, meciuri in care a luat mereu gol.

UTA Arad va avea un nou antrenor din sezonul viitor, iar planurile sunt foarte mari. Se termina de construit si stadionul, astfel, dorinta de promovare este una mare. In acest sezon lucrurile nu au mers asa cum conducerea se astepta, iar UTA se afla pe locull 10, cu 47 de puncte. Tot ea este si una dintre echipele ale caror dueluri au fost cele mai spectaculoase, ca numar de goluri.

Cele doua echipe ne pot propune cel putin un joc la fel cum s-a intamplat in tur. Atunci UTA s-a impus cu 2-1. Tot pe varianta numarului de goluri ne indreptam si noi pentru acest duel. Ambele primesc goluri usor in duelurile cu echipe modeste si mai mult, inscriu destul de mult. CS Mioveni este in forma, dupa 14 goluri inscrise in ultimele trei jocuri.

Ponturi fotbal CS Mioveni vs UTA Arad: ambele marcheaza, cota 1.63 la Unibet