Ponturi fotbal  – CSU Craiova – CFR Cluj – 31.03.2018 – Donadoni   

Ponturi fotbal  – CSU Craiova – CFR Cluj – 31.03.2018 – Donadoni   

Simbata 31 martie 2018 aveti Ponturi fotbal in Liga 1 Betano playoff de la 20.45, pe stadionul  “”Ion Oblememco” din Craiova, CSU Craiova – CFR Cluj, partida contind pentru playoff.
Info CSU Craiova 
  • oltenii se afla la patru puncte de lider astfel ca o victorie azi ar insemna apropierea la un singur punct si sanse foarte mari in lupta pentru titlul de campioana.
  • in 6 intilniri pina acum la Craiova intre cele doua echipe, gazdele au trei victorii, un egal si doua infringeri, golaveraj 9-8.
  • craiovenii au un moral excelent fiind neinvinis de 9 etape, 5 victorii si 4 remize.Majoritatea meciurilor au fost de sub 2,5 goluri, fapt ce intareste ideea ca Mangia a reusit sa stabilizeze apararea, puncul nevralgic al gazdelor in prima parte a campionatului.
Info CFR Cluj 
  • trupa lui Dan Petrescu va incerca azi sa faca ce nu a reusit inca nici o formatie pe noul stadion “”Ion Oblemenco”, sa obtina victoria, singura echipa plecata neinvinsa a fost ACS Poli Timisoara, care a reusit un egal 1-1.
  • ardelenii sunt si ei neinvinsi de 6 runde, 4 victorii si 2 egaluri, insa in deplasare au un bilant slabut, ultimele trei consemnind doar o victorie cu ”codasa” Juventus, un egal cu FCSB si infringere la…Craiova, in regulat, 1-2.
  • o singura absenta, Peteleu, suspendat pentru rosul primit cu FCSB, insa revine dupa o perioada de accidentare destul de lunga fundasul central Kevin Boli si Camora, care a lipsit in derbyul cu bucurestenii.