Ponturi fotbal Daco-Getica Bucuresti vs Poli Timisoara – Liga 2

Ponturi fotbal Daco-Getica Bucuresti vs Poli Timisoara

Ponturi fotbal Daco-Getica Bucuresti vs Poli Timisoara: sambata, 1 iunie 2019, de la ora 11:00, la Bucuresti are loc Daco-Getica vs Poli Timisoara. Un duel din cadrul etapei cu numarul 38 din Liga 2.

Sursa foto: gsp

Daco-Getica Bucuresti

Bucurestenii s-au salvat matematic pe finalul sezonului, ei castigand fix in momentul cand aveau mai mare nevoie. Daco-Getica a pierdut o singura data in ultimele sapte etape, infruntari in care s-a impus in patru randuri. In etapa trecuta a fost 1-1, intr-un meci contra unei alte formatii din Timisoara, Ripensia, intr-un duel disputat in deplasare.

Astfel, datorita remizei a urcat pe locul 14, cu 44 de puncte, iar acum are cinci lungimi mai multe decat Energeticianul, prima formatie care a mers in Liga 3. Revenirea pe propriul teren se face in conditii bune, pentru ca acolo s-a impus in ultimele trei infruntari.

Poli Timisoara

Vivi Rachita era numit antrenorul Politehnicii Timisoara la inceputul acestui an. Acesta se lauda ca poate salva echipa, insa, aceasta merge in Liga 3, conform clasamentului. Ocupa locul 18, cu 29 de puncte, departe de locurile neutre. Mai mult, in ultimele cinci meciuri a fost invinsa in patru dintre ele. In etapa anterioara a incheiat participarile pe teren propriu intr-un mod rusinos, 1-4, cu CS Mioveni.

ACS Poli Timisoara are o problema de existenta. Primaria Timisoara s-a dezis de echipa, astfel, nu mai are investitor. Sansele sunt foarte mari sa se desfiinteze. In aceste zile s-au adus in discutie aceste evenimente, chiar de primarul orasului.

Cu toate ca pare sa fie un meci mai mult amical, este de asteptat sa vedem un meci solid facut de cele doua echipe. Spun acest lucru pentru ca Daco-Getica a reusit sa obtina rezultate bune in ultimul timp. in acelasi timp, Poli a jucat mai bine decat in tur, ceea ce ma face sa cred ca jocul o sa ramana la fel de deschis, cat sa existe ocazii si cel putin trei reusite.

Ponturi fotbal Daco-Getica Bucuresti vs Poli Timisoara: peste 2.5 goluri, cota 1.68 la Unibet