Ponturi fotbal Daegu vs Jeonbuk – K League

Ponturi fotbal Seoul vs Jeonbuk

Miercuri 10 Iulie, de la ora 13:30, se va desfasura partida Daegu vs Jeonbuk, din cadrul etapei a 20-a a primei ligi din Coreea de Sud.

  • Daegu este total iesita din forma

DAEGU

Daegu se regaseste pe pozitia a 5-a a clasamentului din K League. Echipa are 30 de puncte acumulate pana in acest moment, insa in ultima vreme ceva nu se leaga in jocul echipei. Gazdele sunt fara victorie de 5 etape incoace, atunci cand o invingeau pe Pohang in deplasare, cu scorul de 2-0. De atunci, Daegu a inregistrat 3 remize si un esec, cu Seoul. Etapa precedenta, gazdele au remizat in fata celor de la Gyeongnam, scor 1-1. Pe teren propriu, Daegu are 4 partide consecutive de campionat, fara victorie.

  • Oaspetii au drept obiectiv titlul in acest sezon

JEONBUK

Daegu pare una din victimele favorite ale celor de la Jeonbuk. Oaspetii de astazi s-au impus in ultimele 8 partide disputate pe acest teren, iar ultima oara au marcat de 3 ori. Si nu e exclus sa o faca din nou, tinand cont la ce sezon are. Jeonbuk se afla pe pozitia secunda, cu 41 de puncte acumulate, 2 mai putine decat liderul Ulsan Hyundai. Oaspetii au incheiat luna Iunie cu doua remize identice in campionat, 1-1 cu Suwon si Pohang. Etapa precedenta, Jeonbuk a invins-o pe Seongnam, 3-1 in fata propriilor suporteri.

Daegu e total iesita din forma si cu siguranta moralul echipei e afectat. De partea cealalta, Jeonbuk are nevoie de o victorie pentru a tine aproape de liderul Ulsan Hyundai. Iar acest duel pare ca vine perfect pentru oaspeti, tinand cont de toate considerentele. Daegu are o serie neagra pe teren propriu cu Jeonbuk, iar statistica poate cantari mult. De altfel, oaspetii au cea mai buna ofensiva, cu 37 de goluri inscrise in 19 runde, asadar ramane de vazut cum vor gestiona acest aspect gazdele. Recomandarea mea in concluzie este pronosticul ” 2 solist “, la o cota de 2.00 oferita de cei de la Unibet.

Ponturi fotbal Daegu vs Jeonbuk

2 solist, cota 2.00 la Unibet

sursa foto: kleagueunited.com