Ponturi fotbal Daegu vs Seoul – K-League

Ponturi fotbal Daegu vs Seoul

Ponturi fotbal Daegu vs Seoul: sambata, de la ora 13:30, pe “Daegu Stadium”, are loc duelul dintre Daegu si Seoul, din etapa a 17-a din K-League.

Daegu

Poate ca Daegu nu a facut cel mai bun joc al ei in etapa trecuta, dar a terminat cu brio. A facut 2-2 cu Gangwon, dar ea a egalul in minutul 90+11, datorita lui Ryu Jae-Moon. Mai mult, a fost a cincea etapa consecutiva jucata in campionat si pe care nu o pierde. In tot acest timp, a reusit sa obtina trei rezultate de egalitate, cat si doua victorii.

De altfel, este in lupta pentru locurile de play-off, ea ocupa locul 4, cu 28 de puncte. Sunt sase lungimi intre ea si echipa din fata ei, dar jocul pe care l-a aratat e promitator. Un alt plus este postura de echipa gazda pe care o are. In aceasta postura, a reusit sa obtina patru victorii si tot atatea rezultate de egalitate.

Seoul

Daca anul trecut s-a salvat de la retrogradare datorita golaverajului ma bun, acum pare sa joace o idee mai bine. Este in forma, in ultimele sapte etape a stat departe de esec, cu cinci victorii si doua rezultate de egalitate, in tot acest interval. In etapa trecuta a facut cel mai bun al meci din acest sezon, evident, jucand pe terenul propriu.

A reusit sa profite de avantajul pe care i l-a oferit propria arena si s-a impus cu 4-2 in fata celor de la Suwon. A fost a cincea victorie din ultimele sase meciuri disputate, partide in care a si dat cel putin doua goluri. Suma acestor jocuri a adus-o pe locul al treilea, cu 34 de puncte, la doua lungimi in spatele primelor doua clasate.

Cu toate ca evolueaza in deplasare, Seoul joaca acum, poate, pentru a trece pe primul loc. In acest timp, trebuie sa-si pastreze nivelul aratat. Pe de alta parte, Daegu este si ea in forma si e clar ca nu o sa lase pe rivala ei sa scape usor. Asa cum s-a demonstrat si in meciul din tur, cand Seoul s-a impus cu 2-1, asa astept sa se desfasoare si acest joc. Sunt echipe care dau goluri, astfel, e de preferat sa optam pentru un pariu pe goluri. Aveti o cota destul de buna la cel putin doua goluri inscrise in meci, insa, vreau sa cred ca atacurile or sa iasa in evidenta si vor inscrie.

Ponturi fotbal Daegu vs Seoul: ambele marcheaza 1.86 la Betfair