Ponturi fotbal Dandenong City vs Green Gully – NPL Victoria

Ponturi fotbal Dandenong City vs Green Gully

Ponturi fotbal Dandenong City vs Green Gully: vineri, 14 iunie, de la ora 13:30, in NPL Victoria, runda a 17-a, Dandenong City o intalneste pe Green Gully.

Dandenong City

Desi situatia echipei nu este una tocmai buna, Dandenong City vine dupa o perioada buna. Jocul a fost unul mult prea convingator pentru o formatie care se afla pe locul 11 in NPL Victoria. Are 15 puncte, cu unul mai mult decat prima echipa care merge la retrogradare. Totusi, s-a trezit foarte tarziu, aceasta a reusit in ultimele cinci etape sa stea departe de esec.

In etapa trecuta, a reusit sa obtina un succes, 4-1, in deplasare, cu Pascoe Vale. A fost cea de-a treia victorie din aceste cinci jocuri, meciuri in care a dat mereu doua goluri. Revenirea pe teren propriu pare sa se faca in conditii bune, este locul unde a pierdut o singura data in ultimele patru infruntari. In acest itnerval, Dandenong City a reusit sa-si treaca in cont doua victorii, doua remize si o singura infrangere.

Green Gully

De partea cealalta, Green Gully este mult mai bine in clasament, ea fiind in cursa pentru play-off. Ocupa locul 6, cu 25 de puncte, cu doua lungimi mai multe decat South Melbourne, echipa de sub aceasta linie. Totusi, nivelul jocului incepe sa fie ingrijorator, dat fiind faptul ca in ultimele patru infruntari nu a reusit sa castige.

In aceste meciuri, trei dintre ele s-au incheiat la egalitate si un altul a insemnat un esec. In runda anterioara, Green Gully a pierdut doua puncte pretioase, dupa ce meciuri cu Bentleigh s-a incheiat 1-1. Desi a dat gol in minutul 88 si a deschis scorul, aceasta a luat gol la ultima faza, drept urmare, a bifat a treia remiza stagionala.

Conform cotelor agentiilor de pariuri pare sa fie un meci echilibrat. Totusi, ambele au inceput sa inscrie destul de mult in ultimul timp, ceea ce e bine pentru noi, pariorii. Astfel, tinand cont cum s-a desfasurat si meciuri din tur, e posibil sa vedem din nou goluri de ambele parti. Atunci, in urma cu trei luni, Dandenong City a reusit sa se impuna cu 3-2, intr-un duel care a avut si doua eliminari.

Ponturi fotbal Dandenong City vs Green Gully: ambele marcheaza, cota 1.44 la Betfair