Ponturi fotbal Dandenong vs Heidelberg – NPL Victoria

Ponturi fotbal Dandenong vs Heidelberg - NPL Victoria

Ponturi fotbal Dandenong vs Heidelberg: sambata, 22 iunie, de la ora 12:00, in etapa a 18-a din NPL Victoria, Dandenong o intalneste pe Heldelberg.

Dandenong

Outsider in acest moment, Dandenong este ocupanta locului al 13-lea, penultimul, cu tot atatea puncte. Are trei lungimi mai multe decat Kingston City, codasa NPL Victoria. Motivul principal de ingrijorare este diferenta de puncte dintre ea si cealalta echipa din oras, Dandenong City. Sunt trei lungimi intre ele, diferenta ce se poate anula cu un eventual succes in meciul de sambata.

E putin de crezut ca poate sa obtina toate punctele, avand in vedere si ceea ce s-a intamplat in ultimele doua luni. A jucat zece meciuri, infruntari in care a luat trei puncte, toate ca urmare a unor rezultate de egalitate. In etapa trecuta a pierdut puncte pretioase, dupa 2-3 cu Altona Magic. A fost un duel jucat in deplasare, al saselea consecutiv in care primeste cel putin doua goluri.

Heidelberg

Cu toate ca acum e favorita, Heidelberg este nevoita sa depaseasca momentul slab petrecut in etapa anterioara. A fost un nou esec, unul oarecum explicabil, avand in vedere pe cine a intalnit. 1-2 a fost scorul meciului contra celor de la Hume City (locul 4). Ramane pe locul al treilea, dar a cazut o pozitie, depasita fiind de Bentleigh.

Exista si o parte buna si pare sa vina din deplasare, acolo unde a castigat trei din ultimele patru jocuri.  Mai mult decat atat, a dat cel putin un gol in fiecare deplasare avuta. Heidelberg este echipa cu cele mai putine meciuri jucate pe teren strain. In cinci astfel de partide, a reusit sa isi treaca in palmares trei victorii si doua infrangeri.

Exista o favorita, dar oare e capabila Heidelberg sa repete rezultatul din tur? Are un istoric fericit in fata celor de la Dandenong, pe care i-a invins in ultimele cinci partide directe. Conform cifrelor este echipa mai buna, si cred ca jocul practicat pe teren strain o sa ii aduca succesul asteptat. Dincolo de acest lucru, cred ca poate castiga inscriind de cel putin doua ori, Dandenong pe terenul propriu a luat mereu cel putin doua goluri.

Ponturi fotbal Dandenong vs Heidelberg: peste 2.5 goluri, cota 1.42 la Betano