Ponturi fotbal Danemarca U21 vs Serbia U21 – Campionatul European

Duminica 23 Iunie, de la ora 22:00, Stadio Nereo Rocco va gazdui partida Danemarca U21 vs Serbia U21, din cadrul ultimei runde a grupelor EURO U21.

  • Danemarca spera pana in ultima secunda

DANEMARCA U21

Danemarca a inceput acest turneu cu un examen extrem de dificil. Acestia s-au intalnit cu super echipa Germaniei, pierzand fara drept de apel, cu scorul de 3-1. Mai apoi insa, danezii au castigat un “thriller” cu Austria U21, incheiat cu scorul de 3-1. Acestia au deschis scorul in minutul 33 prin J. Maehle si au fost egalati imediat dupa pauza, in minutul 47. Mai apoi, austriecii au beneficiat de o lovitura de pedeapsa, ratata insa. J. Maehle a adus-o din nou in avantaj pe Danemarca, iar in minutul 90+3 A. Skov Olsen a stabilit scorul final, 3-1.

Echipa probabila: Iversen – Rasmussen, Nelsson, Sorensen – Maehle, Stage, Billing, Kristensen – Larsen, Skov – Wind
  • Serbia s-a facut de ras la acest turneu

SERBIA U21

Serbia doreste cu siguranta sa treaca si acest duel cat mai repede si sa uite rusinea de la EURO U21. In prima partida, sarbii au dat piept cu austriecii insa s-au prezentat lamentabil, cu 0 suturi pe poarta. Jovic & co. au pierdut cu scorul de 0-2, la capatul unui duel in care nu au contat. Etapa a 2-a a adus insa inca o umilinta, pierzand cu un neverosimil 6-1 in fata reprezentativei Serbiei. Singurul gol al vecinilor Romaniei a fost marcat de A. Zivkovic in minutul 85, din penalty.

Echipa probabila: Radunovic – Gajic, Milenkovic, Jovanovic, Bogosavac – Zivkovic, Racic, Masovic, Lutovac – Randelovic, Jovic

Serbia este eliminata deja de la turneu si nu stiu daca se vor prezenta onorabil in aceasta ultima partida. Moralul jucatorilor e la pamant si cu siguranta acestia se gandesc la vacanta. De partea cealalta, Danemarca pastreaza inca sanse reale la calificare, cel putin pana la 00:00. Ma astept ca nordicii sa forteze si sa domine categoric partida, asadar recomand o victorie a lor.

Ponturi fotbal Danemarca U21 vs Serbia U21

1 solist, cota 1.53 la Unibet

sursa foto: vavel.com