Ponturi fotbal – Darmstadt – Bielefeld – 2.Bundesliga – 25.09.2018

“Merck Stadion am Bollenfalltor” aduce jocul dintre Darmstadt – Bielefeld, un duel in care echilibrul pare sa fie cuvantul de ordine. Acesta va incepe de la ora 19:30 si face parte din etapa a 7-a.

Recent umilita intr-un joc disputat la Dresda, Darmstadt trebuie sa isi schimbe radical abordarea si sa revina la stilul de joc cu doi atacanti, care a adus si parte buna din rezultatele pozitive inregistrate si care o aduc pana acum pe locul 6, cu 10 puncte. Jucand acasa se schimba destul de radical lucrurile si parte ca ii place mult mai mult sa faca asta, drept pentru care este una dintre cele cinci echipe care au reusit deja sa castige cel putin doua jocuri. Neinvinsa in aceasta postura, pe langa prezenta constanta in ofensiva, care a adus cel putin o modificare de scor, a acumulat sapte puncte, Darmstadt fiind si echipa care acasa a luat cele mai putine goluri.

Darmstadt: Heuer Fernandes – Sirigu , M. Franke , Sulu , Holland – Kempe , Medojevic – Heller , Wurtz , Jones – Dursun

Bielefeld este o echipa a extremelor, daca intr-o runda pierde la scor de neprezentare cu o favorita la promovare, in runda imediat urmatoare isi revine spectaculos si da de pamant cu Regensburg, de care a trecut cu 5-3. Acel pare ca a fost si momentul de cotitura, in care a inceput serie de trei rezultate pozitive consecutive la care a ajuns. In etapa anterioara a evoluat pe teren propriu, dar avand un adversar foarte greu, Union Berlin, faptul ca a obtinut un punct poate sa fie considerat ca un rezultat pozitiv, Voglsammer fiind omul de gol al acelui meci, el a fructificat o pasa buna a fundasului Cedric Brunner.

Bielefeld: Ortega – C. Brunner , Börner , Salger , Hartheart – Edmundsson , Prietl , Seufert , Frankincense – Klos , Voglsammer

Marcatoare meci de meci in partidele de acasa, Darmstadt pare usor avantajata de cotele agentiilor de pariuri, dar si Bielefeld trece printr-o perioada buna, vine dupa trei rezultate pozitive. Totusi, trebuie mentionat ca oaspetii au probleme cu echipele din fata ei din clasament, au luat goluri usoare si astfel, daca o sa avem modificari de scor sansele mai mari sa reuseasca asta apartin echipei din Darmstadt.