Ponturi fotbal – DC United – Montreal Impact – MLS – 30.09.2018

Duminica dimineata, de la ora 02:00, pe “Robet F. Kennedy Memorial Stadium” avem duelul dintre United DC – Montreal Impact, disputa din Major League Soccer.

DC United este echipa favorita sa obtina toate punctele, de care are mare nevoie, iar asta pentru ca ocupa locul 7, cu 35 de puncte, avand doua meciuri mai putine decat echipa care ocupa ultimul loc in playoff, dar are si cinci puncte de recuperat. Pentru o echipa care a inceput mai tarziu sezonul, deoarece multe etape le-a disputat in deplasare, faptul ca este neinvinsa de patru etape pot spune ca este in forma, avand doua rezultate de egalitate si tot atatea victorii. In runda anterioara a stiut bine sa-si joace sansele acasa, remizand la 3 in infruntarea cu New York Red Bulls, dupa ce si Wayne Rooney si-a trecut numele pe tabela, marcand golul al doilea.

DC United: Bill Hamid — Oniel Fisher, Kofi Opare, Steve Birnbaum, Joseph Mora — Russell Canouse, Junior Moreno — Paul Arriola, Luciano Acosta, Yamil Asad — Wayne Rooney

Montreal Impact poate sa-si asigure oarecum locul de playoff, asta in cazul unei victorii s-ar putea duce la opt puncte de locurile din afara acestei zone. Canadienii ocupa locul 6, ultimul care le asigura prezenta in fazele superioare, cu 40 de puncte, dar in acelasi timp sunt si mari probleme, ceea ce se vede in dreptul golaverajului, unde are cinci goluri mai putine marcate, comparativ cu cele primite. In runda trecuta avut un meci contra altei echipa din New York, de data asta a primit vizita lui City, reusind ca prim golul lui Azira sa incheie la egalitate, obtinand punctul de care avea nevoie pentru a ajunge la trei dispute consecutive fara sa piarda.

Montreal Impact: Evan Bush — Bacary Sagna, Rod Fanni, Rudy Camacho, Daniel Lovitz — Michael Azira, Samuel Piette, Saphir Taider — Alejandro Silva, Quincy Amarikwa, Ignacio Piatti

Favorita la castigarea acestui meci, DC United se confrunta cu ceva indisponibilitati si asta ar putea anula avansul terenului propriu. Totusi, fiind un meci crucial pentru DC, in speranta ca poate reduce substantial diferenta dintre ea si echipele din playoff, astfel ca merg mai mult pe varianta golurilor. Ultimele trei dispute avute de United pe teren propriu s-au terminat cu rezultate pozitive, in meciuri in care s-au dat cel putin trei goluri si ambele au contribuit la modificarile din joc.