Ponturi fotbal Debrecen vs Kukesi – Preliminarii Europa League

Joi 11 Iulie 2019, de la ora 20:00, se va desfasura duelul Debrecen vs Kukesi, din cadrul preliminariilor UEFA Europa League.

  • Debrecen a mers foarte bine in partidele amicale

DEBRECEN

Debrecen a incheiat pe locul 3 in prima liga din Ungaria, cu 51 de puncte acumulate in cele 33 de runde. Gazdele de azi au avut un avans de 2 puncte fata de Honved la finalul sezonului, gratie victoriei din ultima etapa. Echipa a reusit sa o invinga pe Paks fara emotii pe teren propriu, cu scorul de 4-1. Cel mai bun marcator al maghiarilor in campionat a fost M. Szecsi, cu 8 reusite trecute in cont. In aceasta vara, Debrecen a disputat 4 partide amicale. Acestia au inceput cu o remiza in fata celor de la Minaj (scor 2-2) si au continuat cu 3 succese, in fata celor de la Nyireghyaza, DVTK si Michalovce.

  • Kukesi a avut parte de un sezon foarte bun

KUKESI

La fel ca adversarii lor, oaspetii se afla in pauza competitionala. Kukesi a incheiat pe pozitia secunda in Super Liga din Albania, la 11 puncte in spatele celor de la Partizani. Pe langa aceasta clasare mai mult decat decenta, cei de la Kukesi au reusit sa obtina si un trofeu. Oaspetii au invins-o pe Tirana in finala cupei, cu scorul de 2-1. De la acest duel cu Tirana, Kukesi nu a mai disputat nicio partida, fie ea oficiala sau amicala. Oaspetii se vor deplasa pe terenul celor de la Debrecen pentru prima oara, in istorie.

Kukesi este net inferioara in aceasta dubla mansa. Albanezii au un lot mai slab din punct de vedere valoric. Nici experienta cupelor europene nu este de partea lor, asadar Debrecen in mod normal ar trebui sa se califice. Ma astept ca maghiarii sa forteze in mansa tur de pe teren propriu, tinand cont ca au avantajul suporterilor. Cu siguranta ca acestia vor dori sa ia un avans inca de pe acum, iar eu recomand pronosticul “1 solist”.

Ponturi fotbal Debrecen vs Kukesi

1 solist, cota 1.50 la Unibet

sursa foto: uefa.com