Ponturi fotbal – Derby – Birmingham – Championship – 03.11.2018

Sambata, de la ora 17:00, pe “Pride Park” are loc meciul dintre Derby – Birmingham, joc ce face parte din etapa cu numarul 16 din Championship.

Frank Lampard a schimbat semnificativ aparitia lui Derby in fata echipelor considerate mai bune decat ea. Era sa faca o noua victima celebra in EFL Cup, in urma cu putine zile a plecat invinsa de pe “Stamford Bridge”, pierzand cu 2-3 in fata lui Chelsea, dar doua dintre golurile adversarilor au apartinut unor jucatori utilizato de Lampard. In etapa trecuta de campionat a fost bine vazura si in meciul cu Middlesbrough, reusind sa inscrie un gol, suficient cat sa plece cu un punct, dupa ce meciul s-a terminat la egalitate si a ramas pe locul 6, cu 25 de puncte, fiind neinvinsa de cinci runde.

INFO LOT: Ikechi Anya; George Evans si Craig Bryson sunt accidentati

Derby: Carson – Bogle; Keogh; Davies; Malone – Johnson; Huddlestone; Mount – Wilson; Marriott; Lawrence

Birmingham este una dintre cele mai bune echipe la ora actuala, rezultatele obtinute au venit intr-un moment excelent pe tru o formatie obisnuita mai mult sa evite retrogradarea decat sa ocupe un loc fruntas. Intr-adevar, are multe egaluri, dar a reusit sa urce in clasament datorita succesului cu 3-1 obtinut cu Sheffield Wednesday. Are 11 meciuri la rand fara esec, ceea ce a adus-o pe locul 9, cu 23 de puncte, foarte aproape de primele locuri, diferenta dintrr ea si echipa de pe locul s-ar putea lejer recupera in decurs de doua etape.

INFO LOT: David Davis; Isaac Vassell; harlee Dean si Jacques Maghoma sunt accidentati

Birmingham: Camp – Colin; Roberts; Morrison; Pedersen – Mahoney; Kieftenbeld; Gardner; Jopta – Jutkiewicz; Adams

Ambele joaca destul de bine, dar cum au inceput sa inscrie destul de des, nu as exclude o noua partida spectaculoasa. Pe de alta parte, avem o echipa Derby care nu ezita sa inscrie mereu acasa, ceea ce ma obliga sa dau credit echipei gazda, avand aspiratii marete si un lot pe masura.