Ponturi fotbal Dijon vs Lens – Ligue 1

Ponturi fotbal Dijon vs Lens

Ponturi fotbal Dijon vs Lens este meciul care are loc duminica, 2 iunie, de la ora 22:00 si unde se joaca cu calificarea pe masa. Partida retur dintre Dijon si Racing Club de Lens pleaca de la scorul de 1-1, scor inregistrat joi, in prima partida.

Sursa foto: beinsports

Dijon

A inceput foarte greu meciul din tur, cu Balmont, Lautoa si Coulibaly avertizati in primele 23 de minute. Efortul sustinut a facut ca tabela sa ramana nemodificata la finalul primei reprize. Startul de repriza secunda a prins-o in offside pe Dijon, echipa care s-a vazut condusa la cateva minute dupa pauza. O greseala in centrul apararii a permis ca un jucator advers sa ramana singur cu Runarsson.

Totusi, pana la finalul intalnirii, antrenorul Antoine Kombouare a fost inspirat. L-a trimis in teren pe Kwan Chang-Hoon, care a inscris golul egalizator la patru minute de la schimbare. Reintoarcerea pe propriul teren se face in conditii foarte foarte. Dijon in postura de echipa gazda a ramas neinvinsa in ultimele patru dispute. In trei dintre ele le-a invins pe Rennes (3-2), Strasbourg (2-1) si Toulouse (2-1).

Racing Club de Lens

Se incearca revenirea pe prima scena a fotbalului francez, dar este din ce in ce mai greu. Echipa are nevoie sa joace la cel mai inalnit nivel al Dijon. Fiecare greseala poate sa o coste scump si drept urmare, sa piarda lamentabil aceasta calificare. Pe de alta parte, in tur a fost cea care a preluat initiativa si cu putina atentie putea ramane la conducere pe tot parcursul jocului.

Din nou pusa in pozitia de a juca pentru promovare in deplasare, Lens are amintiri placute. Inainte turului cu Dijon, aceasta a obtinut calificarea tot intr-un astfel de duel. La Troyes a fost 1-1 dupa expirarea timpului regulamentar, Lens calificandu-se cu un gol in prelungiri. Aceeasi desfasurare a avut-o si in jocul cu Paris FC, tot in play-off. Diferenta fiind atunci modalitatea de a se califica: la penalty-uri.

Nu se anunta deloc un meci usor pentru Dijon si Lens. O breda cat de mica in defensiva si soarta unui intreg sezon s-ar putea rata. Totusi, este un duel in care trebuie sa existe o invingatoare si lucrul acesta ma face sa merg din nou pe varianta golurilor. E normal sa fie asa, pentru ca oaspetii au nevoie sa iasa la joc, sa inscrie, ceea e ar putea face sa fie un joc mult mai animat decat cel din tur.

Ponturi fotbal Dijon vs Lens: peste 1.5 goluri, cota 1.44 la Betano