Ponturi fotbal Drogheda vs Cobh Ramblers – Irlanda 2

Vineri 5 Iulie 2019, cu incepere de la 21:45, United Park va gazdui duelul Drogheda vs Cobh Ramblers, din cadrul ligii secunde a Irlandei.

Gazdele traverseaza o perioada buna

Drogheda

Drogheda incepe runda cu numarul 19, de pe pozitia a 3-a a clasamentului. Acestia au adunat 35 de puncte in 18 etape si sunt la 5 puncte distanta de primul loc. Gazdele se afla intr-o continua ascensiune, cu 4 victorii inregistrate in ultimele 5 runde. Acum 2 etape, Drogheda a clacat in deplasarea de la Shelbourne, acolo unde a pierdut la limita, scor 2-1. Echipa si-a revenit insa imediat si a replicat cu un succes pe teren propriu, 1-0 cu cei de la Bray. Drogheda a marcat de 8 ori in ultimele 2 partide directe cu Cobh Ramblers.

Cobh Ramblers are sanse mici la promovare

Cobh Ramblers

De partea cealalta, oaspetii se afla mult mai jos, pe pozitia a 7-a. Acestia au adunat 19 puncte in 18 runde si promovarea pare un obiectiv imposibil de atins. Echipa e inconstanta in evolutii, cu 4 puncte acumulate in precedetnele 3 etape. Mai intai, acestia au remiazt pe terenul celor de la Cabinteely, scor 2-2. Acum 2 etape, Cobh Ramblers s-a impus pe teren propriu cu Galway, scor 2-1. Runda trecuta a adus un esec pentru Ramblers, 1-0 in deplasarea de la Longford. Omul cheie al echipei este J. Kabia. Irlandezul a reusit inscrie de 8 ori in acest sezon de Division One.

Drogheda este mare favorita, in primul rand pentru faptul ca evolueaza in fata propriilor suporteri. Intervine apoi si forma de momet, care ii avantajeaza din nou pe cei de la Drogheda. Acestia au 12 puncte adunate in precedentele 5 etape si e greu de crezut ca o echipa inconstanta precum Cobh Ramblers poate pune mari probleme. Nici istoricul partidelor directe nu ii ajuta pe cei de la Ramblers, fapt pentru care voi miza pe o victorie categorica a gazdelor. Recomandarea mea este pronosticul “1 pauza / 1 final”.

Ponturi fotbal Drogheda vs Cobh Ramblers

1 pauza / 1 final, cota 1.82 la Unibet

sursa foto: irishmirror.ie