Ponturi fotbal Druitt Town Rangers vs Rockdale – NPL NSW

Ponturi fotbal Druitt Town Rangers vs Rockdale - NPL NSW

Ponturi fotbal Druitt Town Rangers vs Rockdale: sambata dimineata, la ora 12:00, ora Romaniei, Druitt Town Rangers primeste replica celor de la Rockdale. Este un meci din etapa cu numarul 15 din Australia NPL NSW, una dintre ligile regionale.

Druitt Town Rangers

Echipa travereseaza o perioada buna pentru nivelul la care s-a prezentat. Aceasta a reusit in ultimele doua runde sa obtina o victorie si un rezultat de egalitate. A fost 2-2 cu Sydney Olympic, iar apoi, in cel mai recent duel, a castigat acasa, 2-1, cu Manly United. Totodata, este si una dintre cele mai spectaculoase echipe.

Ultimele 11 dueluri a reusit sa obtina rezultate spectaculoase, toate meciurile au adus goluri de ambele parti. Cu toate astea, echipa se afla pe locul 10, cu 14 puncte, insa, are cea mai slaba defensiva, cu 32 de goluri incasate. In acelasi timp, Druitt Town Rangers este echipa care da destul de multe goluri, 23-32 este golaverajul.

Rockdale

Moralul celor de la Rockdale a fost si el readus la nivel inalt. In etapa trecuta a reusit sa obtina un succes categoric, 4-0, in deplasare, pe terenul lui Hakoah Sydney. A fost al treilea meci consecutiv in care meciurile sustinute de ea se incheie cu cel putin trei reusite. Ea este si echipa clasata mai bine dintre cele care se vor duela in acest meci.

Rockdale se afla pe locul 5, cu 23 de puncte, cu doua lungimi mai putine decat APIA Tigers, echipa de pe locul secund. Este o batalie apriga penru locurlle de play-off si asta in conditiile in care are golaveraj negativ. Are 19 goluri isncrise, trei mai putine decat cele 22 pe care le-a incasate de la echipele pe are le-a intalnit.

Conform cifrelor inregistrate de cele doua ehcipe, este de asteptat sa avem un duel frumos, cu goluri. s-au intalnit o singura data, a fost 2-0, in luna martie, intr-un joc disputat pe terenul lui Rockdale. Lucrurile nu cred ca s-au schimbat intre timp, astfel, sa vedem si mai multe goluri de data aceasta. Sunt implicate doua echipe care primesc goluri usor, motiv pentru care este de asteptat sa asistam la cel putin trei sau patru modificari de scor.

Ponturi fotbal Druitt Town Rangers vs Rockdale: peste 2.5 goluri, cota 1.47 la Betano