Ponturi fotbal Druitt Town Rangers vs Sydney United – NPL NSW

Ponturi fotbal Druitt Town Rangers vs Sydney United

Ponturi fotbal Druitt Town Rangers vs Sydney United: sambata, 6 iulie 2019, de la ora 12:00, in NPL NSW, Druitt Town Rangers joaca impotriva Sydney United. Este un meci din etapa cu numarul 18.

Druitt Town Rangers

Dupa o serie buna de jocuri, Druitt Town Rangers a cunoscut din nou esecul. In etapa trecuta, aceasta a pierdut cu 1-4 in fata liderului Wollongong Wolves. De altfel, jocul pe care acesta l-a aratat a fost mereu modest, drept pentru care, se afla pe locul 10, cu 20 de puncte. La trei lungimi distanta de play-off, NPL NSW este un campionat foarte strans.

Pe de alta parte, golaverajul o da de gol si arata cat de usor de abordat este. Are 39 de goluri incasate, ceea ce, o pune pe locul al doilea in topul celor mai slabe defensive din aceasta liga. Urmeaza un meci acasa, dar si acolo numarul de infrangeri este dublu fata de cel al victoriilor.

Sydney United

Mult mai bine situatia in clasament, Sydney United intra in acest duel ca ocupanta a locului 4, cu 26 de puncte. Are trei lungimi mai multe comparativ cu echipa de sub linia play-off-ului. Interesant este si parcursul din ultimele cinci runde, meciuri in care a reusit sa castige o singura data. De asemenea, cand s-a intamplat acest lucru, a evoluat in fata liderului NPL NSW.

Sydney United vine dupa trei etape timide, in care a reusit sa obtina doua rezultate de egalitate. 1-1 cu Sutherland si 0-0 cu Marconi, doua dintre formatiile care sunt in jumatatea inferioara. Sufera si la capitolul ofensiv, a inscris un singur gol in aceste trei mecuri.

Incet si sigur se intra in linie dreapta si punctele devin vitale. In tur, Sydney United s-a impus cu 3-1. Poate ca diferenta aceasta de scor nu o sa mai fie de doua goluri, dar la finalul partidei astept tot o victorie a oaspetilor. Desi traverseaza o perioada mai slaba, Druitt Town Rangers este o formatie usor de abrodat, care primeste goluri din orice.

Ponturi fotbal Druitt Town Rangers vs Sydney United: oaspetii castiga, cota 2.15 la Unibet