Ponturi fotbal Dudelange vs Valletta – Preliminarii Champions League

Marti 9.07.2019, de la ora 21:00, va avea loc partida Dudelange vs Valletta, din cadrul primului tur preliminar al UEFA Champions League.

  • Dudelange este marea favorita

Dudelange

Dudelange nu este un nume ce provoaca amintiri frumoase campioanei Romaniei, CFR Cluj. Luxemburghezii au scos-o anul trecut din Europa, dovada faptului ca fotbalul din aceasta tara a crescut enorm. Dudelange a reusit sa castige un nou titlu in Luxemburg, fara prea mari emotii. Acestia au incheiat la 9 puncte distanta de cei de la Fola, care s-au regasit pe pozitia secunda. Gazdele de azi au triumfat si in cupa, dupa un 5-0 categoric in finala contra celor de la Ettelbruck. Dudelange a disputat o singura partida amicala in aceasta vara, reusind sa o invinga pe Virton cu scorul de 4-3.

  • Cele doua formatii se intalnesc in aceasta seara pentru prima oara intr-o partida oficiala

Valletta

Valletta provine din campionatul Maltei, la echipa evoluand si un roman, B. Gavrila. Oaspetii au reusit sa se impuna inextremis in finala campionatului cu Hibernians, dupa loviturile de departajare. Spre deosebire de adversarii lor, maltezii nu au reusit sa faca eventul, dupa un esec in finala cu Balzan. Valletta a evoluat intr-un duel amical cu Gzira, la finalul lunii Iunie. Acestia insa s-au prezentat destul de modest si au pierdut cu scorul de 1-3. La fel cum aminteam anterior, cele doua campioane se intalnesc in aceasta seara in premiera.

Fotbalul luxemburghez a evoluat mult in ultimii ani, atat la nivel de club, cat si de nationala. Acestia nu mai sunt codasii Europei si incep sa spere la performanta. Dudelange a fost prezenta in grupele Europa League sezonul trecut, iar asteptarile sunt din nou mari. De partea cealalta, Valletta este un nume fara insemnatate in fotbalul european si nu ma astept sa puna mari probleme in aceasta deplasare. Recomandarea mea este pronsoticul “1 solist”, la o cota de 1.40 oferita de cei de la Unibet.

Ponturi fotbal Dudelange vs Valletta

1 solist, cota 1.40 la Unibet

sursa foto: acmilan.com