Ponturi fotbal Dunfermline vs Albion Rovers – Cupa Ligii Scotiei

Miercuri 17.07.2019, de la ora 21:45, va avea loc duelul Dunfermline vs Albion Rovers, din cadrul etapei cu numarul 2 a Cupei Ligii Scotiei.

Dunfermline are un bilant negativ pe teren propriu

Dunfermline

Gazdele au invins-o pe St. Mirren in prima runda din grupele Cupei Ligii Scotiei. Acestia au facut o prima repriza excelenta, iar la pauza scorul era deja 3-0 in favoarea lor. Golurile au fost marcate de R. Dow, A. Ryan si T. Beadling. In repriza secunda, cei de la St Mirren au incercat o revenire miraculoasa, dupa ce au marcat de 2 ori in decurs de 3 minute. Dunfermline s-a inchis totusi bine si a securizat primele 3 puncte in grupa.

Gazdele de azi au disputat doua partide amicale in aceasta vara. Acestia s-au impus in fata celor de la Forfar (scor 1-0) si au cedat in fata celor de la Hibernian, scor 1-3. Dunfermline a pierdut ultimele 4 partide oficiale disputate pe teren propriu.

Albion Rovers nu a castigat niciodata pe acest teren

Albion Rovers

De partea cealalta, Albion a avut o misiune dificila la debut, cu East Kilbride. Acestia au reusit totusi sa se impuna la limita, scor 1-0, dupa un gol marcat de J. Stewart in minutul 25. Oaspetii au aratat foarte slab in perioada de pregatire. Acestia au disputat 4 amicale si au pierdut in toate 4, reusind sa marcheze doar 2 goluri. Albion Rovers a mai evoluat de doua ori pe acest teren. In primul duel din 2015, acestia pierdeau cu 3-0, iar un an mai tarziu remizau, scor 1-1.

Cele doua nu s-au mai intalnit din 2016, asadar e greu de prezis cum se vor comporta in primele minute. Moralul este bun in ambele tabere, dupa ce au debutat cu victorie in Cupa Ligii Scotiei. Dunfermline a demonstrat ca are o ofensiva buna, insa in repriza secunda s-au vazut sincopele din defensiva. Ma astept la un duel cu ocazii de ambele parti, iar eu voi miza pe goluri.

Ponturi fotbal Dunfermline vs Albion Rovers

ambele echipe marcheaza, cota 2.28 la Unibet

sursa foto: en.wikipedia.org