Ponturi fotbal – Dusseldorf – Leverkusen – Bundesliga – 26.09.2018

Una dintre etapele  intermediare din Bundesliga are loc intre Dusseldorf – Leverkusen sii o sa fie interesant de urmarit care dintre ele se va impune. Meciul incepe la 19:30.

Dusseldorf este intr-o forma relativ buna si in runda trecuta a reusit sa se intoarca cu punct de la Stuttgart, unde a bifat o remiza alba, prima partida din acest sezon in care nu a inscris. De altfel, ea a dat gol in 19 din cele 21 de jocuri pe care le-a disputat in acest an, ocupand locul 9, cu 5 puncte. Mai mult decat atat, este o echipa care se bazeaza mult pe jocul de echipa, asa se face ca toti jucatorii care au dat gol in acest sezon sunt diferiti. Din patru reusite, tot atatia jucatori si-au trecut numele pe tabelasi acum are nevoie de tot ce e mai bun pentru a bifa cea de-a doua victorie din ultimele 11 meciuri contra lui Bayer, o formatie in care careia mereu a fost pusa in dificultate.

Dusseldorf: Rensing – Ayhan, Bodzek (c), Kaminski – Zimmer, Zimmermann, Sobottka, Morales, Gießelmann – Raman, Ducksch

Bayer Leverkusen pleaca cu avantajul moral, ea este echipa de la care avem asteptari mai mari, atat noi cat si agentiile de pariuri, care inca ii ofera o cota de favorita. Echipa antrenata de Heiko Herrlich a reusit in runda trecuta sa puna capat seriei de trei infrangeri la rand si cu putin noroc a inscris un golin poarta lui Mainz, care s-a dovedit sa fie si singurul al meciului. Havertz a fost cel care si-a trecut numele pe tabela, dup pasa foarte buna a lui Brandt. In acelasi timp, “aspirinele” trebuie sa isi imbunatateasca parcursul, care este cel mai slab incepand din 1982 si pana in prezent, cu o victorie si trei infrangeri nu s-a mai confruntat de mult timp, dar nici programul nu a fost unul foarte usor, avand deplasari la Monchengladbach si Munchen.

Leverkusen: Hradecky – Weiser, Tah, S. Bender, Wendell – Kohr, L. Bender (c) – Paulinho, Havertz, Brandt – Volland

Este greu si asta trebuie sa o stim inca din start si nu o zic pentru ca parcursul oaspetilor este unul slab, ci pentru ca nou-promovata se misca bine din punct de vedere ofensiv si a incurcat echipele cu pretentii, asa cum este si adversara ei. Pe de alta parte, Leverkusen are aportul moral in fata Fortunei, dispune de jucatori pe care daca ii luam individual sunt mai bani si astept sa se vada asta in fazele de 1 la 1, cat si pe tabela.