Ponturi fotbal – Dusseldorf – Schalke – Bundesliga – 06.10.2018

(GERMANY OUT) 6. Spieltag, Saison 2012/2013 - Fussball, Saison 2012-2013, 1. Bundesliga, 6. Spieltag, Fortuna Düsseldorf - FC Schalke 04 2-2, Ibrahim Afellay (Schalke 04) gegen Stylianos Malezas (Fortuna Düsseldorf), li., (Photo by Team 2 Sportphoto/ullstein bild via Getty Images)

Sambata, de la 16:30, Fortuna Dusseldorf – Schalke este una dintre partidele pe care Bundesliga le ofera pentru etapa cu numarul 7.

Dusseldorf are o multime de indisponibili, cel putin pana la ora redactarii acestui articol era vorba ca zece jucatori nu se stie daca vor juca si toti in urma unor accidentari de amploare sau de mai mici dimensiuni. Pana atunci, cu lotul avariat, Fortuna trebuie sa opreasca decaderea si faptul ca a ajuns la trei meciuri la rand in care nu a castigat, cazand pe locul 15, cu 5 puncte. In etapa trecuta a pierdut inexplicabil de usor meciul dintre nou-promovate, Nurnberg a fost echipa care a marcat de trei ori in poarta lui Rensing, 0-3 a fost scorul final. A fost a doua infrangere la rand, dar nu ne mira pentru ca Dusseldorf este una dintre echipele care primesc goluri cu regularitate, s-a intamplat asta in 5 din cele 6 meciuri.

Dusseldorf: Rensing – Zimmermann, Ayhan, Bodzek, Kaminski, Gießelmann – Zimmer, Sobottka (c), Morales – Hennings, Ducksch

Schalke a bifat si ea prima ei victorie in grupele Champions League, asta dupa ce a trecut cu 1-0 de Lokomotiv Moscova. Americanul Weston McKennie a insris dupa o pasa foarte buna a lui Konoplyanka, cu doua minute inainte de finalul timpului regulamentar si “minerii” se afla pe locul al doilea, cu 4 puncte. Ei mai au mult de muncit in Bundesliga, competitie unde au o singura victorie si alte cinci infrangeri, ocupand un meritat loc 17. In etapa trecuta, Schalke a beneficiat de statutul de echipa gazda, 1-0 a fost scorul meciului jucat contra lui Mainz. Succesul timid putea oricand sa fie anulat de ocaziile adversarilor, care au dominat autoritar toata repriza a doua.

Schalke: Fährmann (c) – Caligiuri, Sane, Nastasic, Mendyl – Serdar, Rudy, Bentaleb – Uth, Burgstaller, Konoplyanka

Este greu de spus si de anticipat daca Schalke poate sa joace la acelasi nivel timp de trei meciuri la rand in mai putin de o saptamana. Totusi, as merge mai mult pe un pariu pe goluri, deoarece scopul ambelor formatii este acela de a nu lua gol si probabil ca vor face o prima rerpiza atenta, in care ocaziile or sa lipseasca. Trebuie sa recunoastem ca Schalke in ciuda numelui un ne-a impresionat cu nimic in acest sezon.