Ponturi fotbal – Dusseldorf – Wolfsburg – Bundesliga – 27.10.2018

Doua echipe cu problemele vor avea meci direct, sambata, de la ora 16:30, are loc Dusseldorf – Wolfsburg, duel ce face parte din etapa a 9-a din Bundesliga.

Cu pasi mici, Fortuna Dusseldorf se indreapta din nou spre liga secunda si daca nu face rapid ceva o sa evolueze din nou de la ora 14:30. Timida in evolutii, in etapa trecuta a suferit cel mai drastic esec din aceasta stagiune si din ultimii 15 ani, 1-7, la Frankfurt. Pierderea a trei puncte nu ar fi fost o problema, dar rezultatele slabe au tot continuat, iar acum se afla pe ultimul loc, cu 5 puncte, pozitie usor de explicat date fiind cele patru infrangeri consecutive de care are parte.

INFO LOT: Wolf; Contento; Hoffmann si Fink nu vor evolua pe motiv ca sunt accidentati

Dusseldorf: Rensing – Zimmermann, Kaminski, Ayhan, Gießelmann – Zimmer, Morales, Sobottka (c), Raman – Stöger – Ducksch

Wolfsburg continua si ea sa joace destul de riscant si se pare ca nu mai are norocul pe care l-a avut la inceputul campionatului. Desi am trecut in a doua parte a turului, “lupii” au inceput sa piarda teren, se afla pe locul 10, cu 9 puncte. Lucrurile nu au fost deloc usoare in runda anterioara, a fost nevoita sa se apere foarte mult timp, iar scorul a fost unul in consecinta. Wolfsburg a pierdut cu 1-3 in fata celor de la Bayern Munchen, anungand la sase meciuri consecutive fara victorie.

INFO LOT: Azzoui; Camacho; Guilavogui si Kalus, toti acestia nu vor juca din cauza accidentarilor

Wolfsburg: Casteels (c) – William, Knoche, Brooks, Roussillon – Malli, Arnold, Rexhbecaj – Steffen, Weghorst, Brekalo

Problemele acute intampinate de cele doua echipe s-ar putea sa le faca sa nu joace atat de agresiv. Nu sunt echipe care trec printr-un moment bun, iar un punct ar putea reprezenta un rezultat pozitiv. Pana atunci prefer varianta pe goluri, cum nu se inghesuie sa introduca mingea-n poarta, ma astept sa nu se intample acest lucru si acum.