Ponturi fotbal – Dynamo Kiev – FC Astana – Europa League – 20.09.2018

Inaintea unui nou sfarsit de saptamana in care fotbalul trebuie sa fie la cele mai inalte cote, joia este zi de Europa League, de la ora 19:55, pe “NSC Olimpiskiy Stadium” se joaca Dynamo Kiev – FC Astana, joc din Grupa K.

Dynamo Kiev este una dintre cele mai puternice echipe din Ucraina, ea a reusit ca si anul trecut sa fie a doua in clasament, dupa ce a pierdut lupta cu Shakhtar Donetsk. Pe de alta parte, situatia ucrainielor este pe butuci, la finalul etapei anterioare a facut 1-1 cu Zorya, in ceea ce a fost a cincea partida la rand in care nu s-a impus, bifand trei remize si doua infrangeri. De astfel, activitatea lui Dynamo Kiev a avut loc in Champions League, aceasta a pierdut playoff-ul celei mai importante competitiii din Europa cand vine vorba despre echipele de club, 1-3 a fost scorul partidei contra lui Ajax Amsterdam.

Deloc straina de performanta, FC Astana trebuie sa gaseasca drumul spre succes mai des atunci cand joaca in deplasarile din Europa, deoarece in trei din ultimele patru astfel de infruntari a avut rezultate slabe, doua infrangeri, o remiza si o victorie. Plecata din postura de campioana a Kazahstanului, aceasta a intrat in lupta inca din primul tur al calificarilor Champions League, reusind sa lase acasa echipe precum Sutjeska, Midtjylland, insa, a fost eliminata de mult mai bine pregatita campioana a Croatiei, Dinamo Zagreb. Nici playoff-ul Europa League n-a fost lipsit de emotii, FC Astana a pierdut cu 0-1 in deplasarea de la APOEL, pentru ca apoi, penalty-urile sa fie cele care au facut diferenta, 1-1 fiind scorul general dupa 180 de minute de fotbal.

Clar Dynamo Kiev are sansa sa plece cu prima sansa la agentiile de pariuri si asa se intampla, ceea ce este total justificat pana in acest moment. Cu toate acestea sunt echipe care practica acelasi joc defensiv, punand mare pret pe a a nu lua gol si asta ma face sa ma astept la un joc echilibrat, in care un singur gol sa fie cel care face diferenta, asta daca este cazul. De asemenea, trei din cele patru mecuri jucate de Dynamo Kiev in acest sezon al cupelor europene a avut cel mult doua modificari de scor.